Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kontrfile Tarifleri > Sebzeli Et Sote (6 adet - 217,012 defa bakıldı)

Sebzeli Et Sote


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Biftek Tarifleri
Bonfile Tarifleri
Dana Tarifleri
Jambon Tarifleri
Kapama Tarifleri
Keçi Tarifleri
Kıyma Tarifleri
Kontrfile Tarifleri
Koyun Tarifleri
Kuşbaşı Tarifleri
Kuzu Tarifleri
Külbastı Tarifleri
Pastırma Tarifleri
Pirzola Tarifleri
Salam Tarifleri
Sığır Tarifleri
Sosis Tarifleri
Söğüş Tarifleri
Sucuk Tarifleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Sebzeli Et Sote

sultaniye
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 25.06.2011
Mesajlar: 64
Kısa URL: https://ml.md/lc64934
Gönderme Tarihi: 25.Haz.2011
2,059 defa indirildi / yazdırıldı




500 gr. sotelik et
3 adet sivri biber
2 adet domates
1 adet havuç
3 adet patates
1/2 demet maydanoz
2 çorba kaşığı margarin
Tuz
Karabiber

Eti margarinde kavurun. Doğranmış sivri biber ve domatesi ilave edin. Patates ve havuçları doğrayıp az suda 3 dakika haşlayın. Etlere ilave edip karıştırın. Soteyi ocaktan indirmeye yakın kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber ekleyip karıştırın.



Sebzeli Et Sote

reklamcı
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 03.10.2013
Mesajlar: 66
Şehir: Malatya
Kısa URL: https://ml.md/lc93019
Gönderme Tarihi: 16.Ekm.2013
2,016 defa indirildi / yazdırıldı




500 gr. kuşbaşı et
1 çay bardağı su
1 çorba kaşığı zeytinyağı
5 adet çarliston biber
2 adet kırmızı biber
2 diş kıyılmış sarımsak
2 adet soğan
Tuz
Karabiber
Pul biber

Etin üzerine suyu ekleyin ve kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Üzerine zeytinyağını ekleyip bir-iki dakika kavurun. Jülyen doğranmış biberleri ekleyip kavurmaya devam etin. Sarımsağı ve piyazlık doğranmış soğanı katın. Bir-iki dakika daha kavurarak baharatları ekleyin ve ocaktan alın.



Sebzeli Et Sote

Hatice Özyol
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 21.01.2015
Mesajlar: 42
Şehir: Eskişehir
Kısa URL: https://ml.md/lc104577
Gönderme Tarihi: 22.Oca.2015
1,895 defa indirildi / yazdırıldı




3 adet biftek dilimi
2 adet havuç
1 bardak bezelye
1 bardak dilimlemiş mantar
9 adet arpacık soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı margarin
1 tutam tuz

Havuçları ince dilimleyip, 3 yemek kaşığı margarin koyduğunuz tavada soteleyin, içine bezelyeleri de ekleyip, karıştırdıktan sonra ocaktan alın.
Biftekleri şeritler halinde dilimleyin.
Dilimlenen biftekleri ve arpacık soğanları margarinle yüksek ateşte kavurun.
İyice kavrulan ete salça ilave edilip karıştırın.
Mantar ve havuç,bezelye karışımını da ekleyin.
Üstünü geçmeyecek kadar su ve tuz ilave edin.
Kısık ateşte hepsi güzelce kıvam alana kadar pişirin.



Sebzeli Et Sote

Vanya Dayı
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 22.02.2014
Mesajlar: 36
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc129510
Gönderme Tarihi: 05.Kas.2017
783 defa indirildi / yazdırıldı




2 diş sarımsak
1 soğan
1 yemek kaşığı tereyağı
400 g jülyen bonfile
1 kırmızı dolmalık biber
1 sarı dolmalık biber
1 yeşil dolmalık biber
1 havuç
10 mantar
Tuz
Karabiber
Yarım demet kıyılmış maydanoz

Piyazlık doğradığınız soğan ve ezdiğiniz sarımsağı tereyağında pembeleşinceye kadar soteleyin. Etleri ilave edip renkleri hafif dönünceye kadar sotelemeye devam edin. İri doğradığınız biberler ve havucu ilave edip sebzeler hafif yumuşayıncaya kadar soteleyin. İri doğradığınız mantarları ilave edip tuz ve baharatlarla tatlandırın. Etler tamamen yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin. Kıyılmış maydanozu ilave edip ocaktan alın. Sıcak servis yapın.



Sebzeli Et Sote

Doctor
English Admin
English Admin

Kayıt: 15.01.2007
Mesajlar: 2416
Şehir: KKTC
Kısa URL: https://ml.md/lc163802
Gönderme Tarihi: 23.Mar.2022
390 defa indirildi / yazdırıldı




Yarım çay bardağı zeytinyağı
İkişer adet salçalık kırmızı biber ve dolmalık biber
2 diş sarımsak
1 adet soğan
200 gram mantar
500 gram dana eti
Tuz
Karabiber
Pul biber

Eti jülyen şeklinde doğrayın. Bir tencereye alıp, kısık ateşte kendi suyunu salıp çekene kadar pişirin. Zeytinyağını bir tavaya koyup jülyen doğranmış biberler, kıyılmış sarımsak ve piyazlık doğranmış soğanı ilave edin. 1-2 dakika soteledikten sonra dilimlenmiş mantarı ekleyip sotelemeye devam edin. Eti de ekledikten sonra kısık ateşte et yumuşayana kadar pişirin. Tavayı ocaktan alın. Tuz, karabiber ve pul biberi ekleyip sıcak servis yapın.



Sebzeli Et Sote

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc174798
Gönderme Tarihi: 27.Ekm.2023
169 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.karaca.com

180 gr tranç
Çeyrek soğan
Çeyrek kırmızı soğan
4 dilim ekmek
Yarım havuç
2 diş sarımsak
Yarım kapya biber
1 köy biber
2 dal yeşil soğan
4 dal maydanoz
1 çorba kaşığı pekmez
1 çorba kaşığı sirke
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı tereyağı
Tuz
Karabiber

Kuru soğanı küp küp, kırmızı soğanı ise ince piyazlık doğrayın.
Havucu ince halkalar şeklinde kesin.
Sarımsakları ezin.
Biberleri şeritler halinde doğrayın.
Eti ince ince şeritler hâlinde dilimleyin. Üzerine birer tutam tuz ve karabiber serpin.
Sarımsağın yarısını, pekmez ve sirke ile karıştırın.
Tavaya zeytinyağını koyun. Yağ ısındıktan sonra etleri tavaya atın ve mühürleyin.
Mühürlenen etlerin üzerine soğanları ve havucunu ekleyin.
Tuzu ve baharatları ilave edin.
Son olarak içerisine tereyağı ekleyin.
Tereyağı erimeye başlarken ince kıyılmış maydanozu içerisine ekleyip ocağın altını kapatın.
Etleri tavadan tabağa alın. Tavada kalan tereyağın erimesini için ocağın altını açın.
Bir tutam pul biber ve yarım bardak su ekleyin. Tavanın dibinde kalanları spatula ile sıyırın.
4 dilim ekmeği tavaya koyup ekmekler suyu çekene kadar bekleyin.
Ekmekleri tabağa alıp üzerine bol yeşillikli sebzeli yemeği koyun.







Sebzeli Et Sote Tarifleri Kontrfile Tarifleri



(6 adet Sebzeli Et Sote 217,012 defa bakıldı)

1 2 3 4 5 6

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort