| 
 
 
 | 
Sebzeli Biftek (Düdüklü) | 
  | 
nedimex 
Super MOD 
 
  
Kayıt: 17.07.2005 
Mesajlar: 564 Şehir: Kadiköy/Istanbul | 
Kısa URL: https://ml.md/lc4996 
Gönderme Tarihi: 15.Haz.2006 
2,282 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
2 Adet Yağsız Biftek
 
1 Adet Havuç
 
1 Adet Patates
 
6 Adet Taze Fasulye
 
1 Adet Soğan
 
1 Çorba Kaşığı Sıvıyağ
 
1 Diş Sarımsak
 
Tuz
 
 
4-5 bardak suyu kaynatalım. Parçalanmış eti, kaynayan suya atıp, doğranmış havuç, patates ve iri doğranmış soğanı ilave edelim. Tuzunu ve karabiberini ayarlayalım. Kapağını kapatarak pişmeye bırakalım. Düdüklü tencerede yarım saat, çelik tencerede ise etler yumuşayana kadar pişirelim.
  
 | 
Sebzeli Biftek (Düdüklü) | 
  | 
şeref 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 12.04.2011 
Mesajlar: 42 Şehir: Trabzon | 
Kısa URL: https://ml.md/lc64605 
Gönderme Tarihi: 19.Haz.2011 
2,066 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 Elif Korkmazel
 
 
6 parça biftek
 
2 çorba kaşığı zeytinyağı
 
2 adet soğan
 
5 adet sivri biber
 
1 patlıcan
 
1 adet domates
 
1 çorba kaşığı un
 
1 tatlı kaşığı toz şeker
 
1 çay kaşığı köri
 
Tuz, karabiber
 
2 su bardağı su
 
 
Düdüklü tencereye kıyılmış soğanı, biberi ve etleri koyup 3 dakika zeytinyağıyla sote edin. Patlıcan ve domatesi soyup küp doğrayın tencereye ekleyin. Un, toz şeker, köri, tuz, karabiber ve suyu içine ilave edip kapağı kapalı şekilde 15 dakika pişirip sıcak servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |