| 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 | 
 
Sebze Mücveri Tarifleri Ülker Yemek Tarifleri
| 
 |  
| Sebze Mücveri |  
|  | Yemek Tarifleri Robot
 
 Kayıt: 18.06.2006
 Mesajlar: 10595
 Şehir: Türkiye
 | Kısa URL: https://ml.md/lc49613 Gönderme Tarihi: 31.Mar.2010
 2,512 defa indirildi / yazdırıldı
 
 |  
| 
 
 Malzeme:
 1 adet kabak
 1 adet havuç
 1 adet soğan
 1 adet kırmızı biber
 1 adet sarı biber
 2 adet taze soğan
 1 çay kaşığı konserve mısır
 Yarım yeşil dolmalık biber
 30 gram soya filizi
 2 dal dereotu
 2 dal maydanoz
 15 gram mozarella peyniri
 15 gram beyaz peynir
 20 gram Galeta unu
 1 adet yumurta
 70 gram yoğurt
 yeteri kadar tuz,karabiber
 Bir miktar Altın Hasat Sızma Zeytinyağı
 
 Bütün sebzeleri küp şeklinde doğrayın. Sırasıyla soğan, havuç, renkli biberler, kabak, mısır ve soya filizini yapışmaz yüzeyli bir tavada soteleyin. Daha sonra ince doğranmış taze soğan, dereotu ve maydanozu ilave edin. Taze baharatları, peynirleri, tuz, karabiber, yumurta ve galeta ununu ekledikten sonra karışımı yoğurun. Mandalina büyüklüğünde parçalar kopartıp köfte şekli verin. Yapışmaz yüzeyli bir tavaya zeytinyağı alıp ısıtın. Mücverleri kızartıp yoğurtla servis yapın.
 
 
   Fotoğraf "Çetin Ceviz" tarafından gönderildi. 21.05.2025
 
 
 |  
| Sebze Mücveri |  
|  | Yemek Tarifleri Robot
 
 Kayıt: 18.06.2006
 Mesajlar: 10595
 Şehir: Türkiye
 | Kısa URL: https://ml.md/lc48774 Gönderme Tarihi: 17.Mar.2010
 2,350 defa indirildi / yazdırıldı
 
 |  
| 
 
 Malzeme:
 250 gr taze patates
 250 gr beyaz lahana
 1 adet kabak
 200 gr konserve siyah fasulye
 1 çorba kaşığı Bizim Mısırözü Yağı
 Karabiber
 Pulbiber
 
 Patatesleri iyice yıkayıp haşlamak üzere bir kaba alın. 15 dakika kadar haşlayıp sudan çıkartın. Haşlama suyunu dökmeyip kabak ve lahanayı aynı suda 5 dakika haşlayın ve süzün. Soğumaları için kenara alın. Fasulyenin suyunu döküp derin bir kaba alın. Patatesleri rendeleyin ve fasulyelerin olduğu kaba alın. Lahanayı doğrayıp kabağı rendeleyin. Fasulyeli karışıma ekleyin ve karıştırın. Biberleri ekledikten sonra karışımı dörde ayırıp her birine yuvarlak şekil verin. Yapışmaz yüzeyli tavada sıvıyağını kızdırın. Mücverlerin her iki yüzü de altın rengi alana dek kızartın. Soğumadan servis yapın.
 
 
 |  
| 
 
 
 
 
 |  | 
 
   |