Kısa URL: https://ml.md/lc89373
Gönderme Tarihi: 19.May.2013
1,570 defa indirildi / yazdırıldı
Sibel Barshan
3 Dilim Biftek
1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
1 Adet Soğan
1 Adet Havuç
1 Diş Sarımsak
1 Tutam Kırmızı Biber
1 Adet Patates
2 Tatlı Kaşığı Salça
1/2 Çay Kaşığı Karabiber
1/2 Çay Kaşığı Kekik
İsteğe Bağlı Tuz
Etleri içleri ince kesilmiş kırmızı biber, havuç ve ezilmiş sarımsak ile sarıp yağda mühürleyerek tencereye alalım. Aynı yağda soğan, sarımsak, domates yeşil biber ile kavuralım. Salça ve su ekleyelim. Biftekleri yumuşayana kadar pişirelim. Baharatları ekleyip tabağa alarak servis edelim.
Kısa URL: https://ml.md/lc89374
Gönderme Tarihi: 19.May.2013
1,543 defa indirildi / yazdırıldı
Pelin Yılmaz
3 Dilim Biftek
1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
1/2 Adet Havuç
1/2 Adet Kereviz
1/2 Adet Patates
1 Diş Sarımsak
2 Tatlı Kaşığı Salça
1 Tutam Kekik
1 Tutam Karabiber
1 Tutam Tuz
2 Çorba Kaşığı Lol Peyniri
Kereviz , havuç ve patatesi kibrit şeklinde doğrayıp haşlayalım ve soğutalım. Etleri pirzola demiri ile inceltelim ve baharatlayıp tavada zeytinyağı ile yarım pişirelim. Haşladığımız sebzeleri içine koyup lor peynir ekleyelim ve rulo şeklinde sararak fırın kabı içerisine koyalım. Salça ve su ile sos hazırlayıp üzerine dökerek fırınlayalım. Piştikten sonra ortadan kesip tabağa koyalım. Üzerine sosu döküp servis edelim.