Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kanepeler > SALAMLI KANEPE (8 adet - 242,606 defa bakıldı)

SALAMLI KANEPE


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
Atıştırmalık Tarifleri
Dürüm Tarifleri
Ekmek Arası Tarifleri
Ezme Tarifleri
Hamburger Tarifleri
Haydari Tarifleri
Kanape Tarifleri
Ordövr Tarifleri
Sandviç Tarifleri
Sürme Tarifleri
Tarama Tarifleri
Tarator Tarifleri
Tost Tarifleri
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Salamlı Kanepe

fanfan
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 27.09.2017
Mesajlar: 23
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc128578
Gönderme Tarihi: 28.Eyl.2017
1,199 defa indirildi / yazdırıldı




https://yemek.name

3 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar
4 dilim çok ince doğranmış (rendelenmiş gibi) salam
2 yemek kaşığı mayonez
Tuz
Karabiber
3 dilim tost ekmeği

1. Tost ekmeklerini çok az yağ koyduğunuz bir tavada arkalı önlü kızartın (çok kurutmayın).
2. Peçete serdiğiniz bir tabağa koyarak yağını çektirin.
3. Kaşar, salam, mayonez, tuz ve karabiberi karıştırıp ekmeklerin üzerine sürün.
4. İnce somon dilimleri veya havuç dilimleri ile süsleyin.
5. Eğer ekmeğinizi evde kendiniz yapıyorsanız bu kanape çok daha lezzetli olacaktır.



Salamlı Kanepeler

atam
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 10.11.2015
Mesajlar: 37
Şehir: Sivas
Kısa URL: https://ml.md/lc112637
Gönderme Tarihi: 11.Kas.2015
2,111 defa indirildi / yazdırıldı




25 gr tereyağı
6 adet Çeri Domates
4 adet Biberli Yeşil Zeytin
25 gr Salam
1 tutam Dereotu
6 adet kürdan

Çeri domatesleri ortadan ikiye bölüp servis tabağına alınız. Üzerine erittigimiz tereyagı dökelim. Kürdana yeşil zeytin geçirip domateslere batırın. Üzerlerine rulo salamlar ilave ediniz (salamlar çok ince dilim olması gerekiyor, kalın olursa kırılıp rulo şekli almıyor). Son olarakta dereotu yapraklarıyla süsleyiniz.



Salamlı Kanepe

Göksen
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc112627
Gönderme Tarihi: 10.Kas.2015
2,033 defa indirildi / yazdırıldı




40 gr magarin
5 dilim francala ekmeği
1 tatlı kaşığı hardal
1 adet kornison
5 dilim salam

Margarini ezip macun kıvamına getirin, hardalı da ilave edip iyice karıştırın. Ekmek dilimlerinin sert kenarlarını kesip çıkarın ve dört eşit parçaya bölün, karışımı üzerlerine sürün. Salam dilimlerini de dörde bölün ve ekmeklerin üzerine koyun. Kornisonu küçük halka şeklinde dilimleyin ve salamların üzerine yerleştirip servis yapın.



Salamlı Kanepe

Fadik Kız
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 14.01.2012
Mesajlar: 37
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc71690
Gönderme Tarihi: 15.Oca.2012
2,637 defa indirildi / yazdırıldı




5 adet kanepelik ekmek dilimi
1 kahve kaşığı hardal
3-4 dilim salam
2-3 adet kornişon veya 1 çorba kaşığı tereyağı
salatalık turşusu

Ekmekleri istenilen şekilde kesip, hazırlayınız.
Tereyağını kaşıkla karıştırarak ezip, içerisine hardal koyup, karıştırınız.
Salamları 4'e kesip, hazırlayınız.
Ekmeklerin üzerine yumuşatılmış tereyağını sürünüz.
Tereyağının üzerine salam parçalarını koyunuz.
En üstlerini de dilim halinde kesilmiş turşu parçalarıyla süsleyip, servis yapınız.

Not: Salam yerine jambon da kullanabilirsiniz.



SALAMLI KANAPE

fidan abla
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 29.06.2009
Mesajlar: 33
Şehir: İzmit
Kısa URL: https://ml.md/lc37762
Gönderme Tarihi: 29.Haz.2009
2,496 defa indirildi / yazdırıldı




7 Dilim tost ekmeği
7 Dilim yağsız salam
2 Çorba kaşığı tereyağı (40 gr.)
1 Tatlı kaşığı hardal
2 Adet kornişon

Tereyağını yumuşatınız. (Çatalla karıştırarak) Hardal ilâve ediniz. Her bir dilim ekmek üzerine sürünüz. İnce ve muntazam kesilmiş salamları üzerlerine yerleştiriniz. 1-2 mm. inceliğinde kornişonları yuvarlak kesiniz. Diğer kornişonu uzunlamasına kibrit çöpü biçiminde kesiniz. Ekmeğin üzerindeki önceden yerleştirilmiş salam üstüne biçimleri düzgün ölçülerde yerleştiriniz. Servis tabağına diziniz.


SALAMLI KANAPE

Boyalı Direk
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 24.08.2008
Mesajlar: 21
Kısa URL: https://ml.md/lc26751
Gönderme Tarihi: 24.Ağu.2008
2,560 defa indirildi / yazdırıldı




Malzemesi:
2 dilim tost ekmeği,
20 gr. tereyağı,
1 yeşil salata yaprağı,
2 dilim salam,
tuz,
karabiber.

Hazırlanışı:
Ekmek dilimlerini yağlayın. Bir dilimin üzerine yıkanmış kurulanmış salata yaprağı koyun. Onun üzerine salam koyduktan sonra tuz, karabiber ekin. İkinci dilimi en üste kapatın. Hazırladığınız sandövici üçgen olarak ikiye bölün.


SALAMLI KANAPE

Horse
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 12.01.2007
Mesajlar: 176
Kısa URL: https://ml.md/lc11310
Gönderme Tarihi: 18.Oca.2007
2,688 defa indirildi / yazdırıldı




6 francala dilimi
1 tatlı kaşığı hardal
6 dilim salam
2 çok ince yeşil turşu hıyar
40 gr. tereyağı

1) Yumuşatılarak pomat haline getirilmiş 2 silme çorba kaşığı tereyağına 1 tatlı kaşığı hardal katarak, karıştırmak suretile bunları birbirleriyle halletmeli, sonra da bu hardallı tereyağını, 6 francala dilimine mütesaviyen sürdükten sonra bu tereyağlı küçük ekmeklerin üstlerine de birer dilim İtalyan veya Macar salamı oturtmalıdır.
2) Sonra ince ve uzun turşu hıyarlardan birini bıçak sırtı inceliğinde küçük halkalara, diğerini de kibrit çöpü şeklinde uzunlara kesmeli, sonra da bu halkaları her ekmeğin üstündeki salamın üst kısmına dört köşe oltrak dörder tane oturttuktan sonra bunların altlarından aşağıya doğru da bir uzun turşu hıyar uzatmak suretile ekmekleri süslemeli ve büyük bir tabağa alarak servis yapmalıdır.


SALAMLI KANEPE

lezzetler
Super MOD
Super MOD

Kayıt: 25.11.2006
Mesajlar: 259
Şehir: Çanakkale
Kısa URL: https://ml.md/lc9043
Gönderme Tarihi: 27.Kas.2006
3,505 defa indirildi / yazdırıldı




5 dilim francala ekmeği
1 tatlı kaşığı hardal
1 adet kornişon
5 dilim salam
40 gr tereyağı

Tereyağını ezip macun kıvamına getirin, hardalı da ilave edip iyice karıştırın. Ekmek dilimlerinin sert kenarlarını kesip çıkarın ve dört eşit parçaya bölün, karşımı üzerlerine sürün. Salam dilimlerini de dörde bölün ve ekmeklerin üzerine koyun. Kornişonu küçük halka şeklinde dilimleyin ve salamların üzerine yerleştirip servis yapın.


Fotoğraf "Baho" tarafından gönderildi. 06.11.2015






SALAMLI KANEPE Tarifleri Kanepeler



(8 adet SALAMLI KANEPE 242,606 defa bakıldı)

1 2 3 4 5 6 7 8

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort