Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Akdeniz Yemekleri > ŞAFAK ÇORBASI (Kıbrıs) (2 adet - 151,418 defa bakıldı)

ŞAFAK ÇORBASI (Kıbrıs)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
Adana Yemekleri
Antalya Yemekleri
Burdur Yemekleri
Hatay Yemekleri
Isparta Yemekleri
Kahramanmaraş Yemekleri
Kıbrıs Yemekleri
Mersin Yemekleri
Osmaniye Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


ŞAFAK ÇORBASI (KIBRIS)

sarpa
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 18.08.2008
Mesajlar: 22
Şehir: Mersin
Kısa URL: https://ml.md/lc26642
Gönderme Tarihi: 18.Ağu.2008
2,196 defa indirildi / yazdırıldı




5 baş seğan
4 adet domates
1 bardak süt
Et suyu
500 gram kıyma
6 kaşık un
4 kaşık yağ
2 adet yumurta

Un yağın içinde kavrulur. Soğan ince iççe kıyılıp yağa ilave edilir. Kavrulurken domates ve et suyu ilave edilir. Bir saat kaynar Süzgeçten geçirilir. Kıymalardan küçük küçük köfte yapılır. Süzülen çorbaya konup tekrar ateşe oturtulur. Onbeş dakika daha pişirilir. Öte yanda sütle yumurta çalkalanır ve ateşten inerken içine katılır ve sofraya çıkarılır.


ŞAFAK ÇORBASI (Kıbrıs)

Derya Odabaşı
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 29.07.2008
Mesajlar: 20
Şehir: İstanbul
Kısa URL: https://ml.md/lc25743
Gönderme Tarihi: 29.Tem.2008
2,182 defa indirildi / yazdırıldı




4 litre et suyu
3 kaşık un
2 kaşık tereyağı
2 kaşık ayçiçek yağı
1 adet bayat ekmek içi
6 adet yumurta sarısı
6 adet domates
1 bardak süt
Tuz
Limon suyu

Unu yağda sararana kadar kavurun. Et suyunu ve rendelenmiş domatesleri una ilave edin ve hafif ateşte 30 dakika kaynatın. İnce süzgeçten geçirin ve tekrar ateşe koyun. 6 yumurta sarısı ve bir bardak süt ve limon suyunu da ilave edip bir taşım kaynatın.






ŞAFAK ÇORBASI (Kıbrıs) Tarifleri Akdeniz Yemekleri



(2 adet ŞAFAK ÇORBASI (Kıbrıs) 151,418 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort