|
Saç Kavurma |
|
öğün
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 24.07.2012
Mesajlar: 39 Şehir: Antakya |
Kısa URL: https://ml.md/lc78383
Gönderme Tarihi: 25.Tem.2012
1,657 defa indirildi / yazdırıldı
|
250 Gr Sana Klasik
3 Adet Domates
500 gr kuşbaşı dana eti
1 Adet kuru soğan
10 Adet sivri biber
İlk başta margarini tavaya koyup eritin. Daha sonra ufak ufak doğradığınız sivri biberleri ilave edin. Biraz karıştırıp kavurduktan sonra ufak ufak kıyılmış soğanları da tavaya ekleyin. Soğanlar hafif pembeleşinceye kadar karıştırın. Sonra kabukları soyulmuş ufak ufak doğranmış domatesi ekleyin. Orta derece ateşte biraz daha pişirin. Domatesler yumuşasın. Daha sonra haşladığınız eti ilave edin. Üzerine istediğiniz kadar tuz ve baharatı ekin. Kısık ateşte pişirin. Menemen kıvamına geldikten sonra altını kapatın.
Fotoğraf "Somuncu" tarafından gönderildi. 21.06.2021
|
|