Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Rumeli Yemekleri > Rumeli Beğendisi (1 adet - 41,318 defa bakıldı)

Rumeli Beğendisi


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Etnik Arap Yemekleri
Arnavut Yemekleri
Boşnak Yemekleri
Çerkez Yemekleri
Ermeni Yemekleri
Gürcü Yemekleri
Kürt Yemekleri
Laz Yemekleri
Levanten Yemekleri
Makedon Yemekleri
Pomak Yemekleri
Roman Yemekleri
Rum Yemekleri
Rumeli Yemekleri
Süryani Yemekleri
Tatar Yemekleri
Trakya Yemekleri
Türkmen Yemekleri
Yahudi Yemekleri
Yörük Yemekleri
Diğer Etnik Yemekler
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Rumeli Beğendisi

çetin dişiaçık
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 29.03.2013
Mesajlar: 34
Şehir: Mamak
Kısa URL: https://ml.md/lc89081
Gönderme Tarihi: 10.May.2013
2,242 defa indirildi / yazdırıldı




1 kg közlenmiş patlıcan
750 gr kuşbaşı kuzu eti
2 yemek kaşığı margarin
1 adet ince kıyılmış soğan
8 adet arpacık soğan
1 adet küp doğranmış havuç
1 tatlı kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı şeker
1 yemek kaşığı salça
yeteri kadar tuz, karabiber, pulbiber, kekik
beğendi sosu malzemesi
3 yemek kaşığı un
3 su bardağı süt
1 yemek kaşığı margarin

Büyükçe bir tencerede margarinle kuru soğanları, pembeleşene kadar kavurun, etleri ve havuçları içine atın 5-6 dk. kavurun etler suyunu salıp çekene kadar pişirin, tuzunu, baharatlarını, sirkeyi, toz şekeri koyun 2-3 dk daha pişirin ve ocağın altını kapatın. Başka bir tencerede 1 yemek kaşığı sana margarini eritin içine unu koyup kavurun, kavrulan una sütü yavaş yavaş ilave edin bir yandan da devamlı karıştırın topaklanma olmadan boza kıvamına gelene kadar pişirin, kıyılmış patlıcanları ilave edin iyice karıştırın tuzunu koyun, büyükçe bir servis tabağına beğendi sosunu yayın üzerine pişmiş etleri dökün, sıcak sıcak servis yapın.


Fotoğraf "farfara" tarafından gönderildi. 17.08.2014






Rumeli Beğendisi Tarifleri Rumeli Yemekleri



(1 adet Rumeli Beğendisi 41,318 defa bakıldı)

1

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort