1/4 cup / 1/4 su bardağı mereng tozu
1/2 cup / 1/2 su bardağı su
4 cup / 4 su bardağı pudra şekeri
İnceltmek için su
Jel boya
Mereng tozu ve su mikser yardımı ile köpürtülür.
İçine azar azar pudra şekeri ilave edilir. Pudra şekerinin herhangi bir parçalayıcıda öğütülmesi faydalı olur (Böylece çırpma işleminin süresi kısaltılmış olur).
Çırpma telinden akmayan bir kıvam elde edilinceye kadar çırpılır.
Hazırlamış olan royal icing kremasının bir kısmını beyaz olarak bırakırken bir kısmına renkli jel boya ilave edilir.
Not: Kurabiyelerin süslemesinde biraz su ilavesi ile kullanılabilir.
Kısa URL: https://ml.md/lc137289
Gönderme Tarihi: 29.Eyl.2018
751 defa indirildi / yazdırıldı
Milli Eğitim Bakanlığı
15 ml / 1 yemek kaşığı hafif çırpılmış yumurta akı
15 ml /1 yemek kaşığı limon suyu
115 g / 1 su bardağı elenmiş pudra şekeri
Yumurta akını ve limon suyunu kâsede karıştırınız.
Karışıma pudra şekerini azar azar ilave ediniz.
Kâğıttan yaptığınız krema torbası yardımı ile kurabiyelerinizi istediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz.