| 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 | 
 
Renkli Sebze Çorbası Tarifleri Acı Çorba Tarifleri
| 
 |  
| Renkli Sebze Çorbası |  
|  | Hiç Kimse Super MOD
 
  
 Kayıt: 10.02.2006
 Mesajlar: 771
 Şehir: Bahçelievler/ANKARA
 | Kısa URL: https://ml.md/lc4258 Gönderme Tarihi: 28.May.2006
 2,598 defa indirildi / yazdırıldı
 
 |  
| 
 
 MALZEMELER
 2 Adet havuç
 3 Adet kabak
 2 Adet soğan
 7 Çorba kasigi tereyağı
 3 Çorba kasigi un
 5 Su bardagi sicak tavuk suyu
 1.5 Su bardagi süt kremasi
 3 Adet taze soğan sapi
 Tuz, karabiber
 Hindistancevizi rendesi
 Süsleme için :
 2 Dilim bayat ekmek kabugu
 
 YAPILIŞ TARİFİ
 Havuç ve kabaklari temizleyip dograyin ve bol tuzlu suda ayri ayri haslayin.
 Siganlari halka halka dilimleyip, 3.5 çorba kasigi tereyağında sote edin.
 1 Çorba kasigi tavuk suyu ilave edip kisik ateste pisirin ve kabagi ekleyin.
 Havuçlari yaglanmis teflon tavada pembelestirin.
 Iki ayri tavadaki sebzelere yarimsar su bardagi sicak tavuk suyu ilave edin.
 1 tutam tuz ve karabiber serpip sebzeler yumusayana dek kisik ateste kapagi kapali olarak pisirin.
 Ilininca her ikisinide ezip püre haline getirin.
 Kalan tereyağıni derin bir tencerede kizdirin.
 Unu ilave edip pembelestirin.
 Kalan tavuk suyu, süt kremasi, kiyilmis taze soğan sapi, hindistancevizi, tuz ve kaabiberi ilave edip karistirin.
 Kremali sosu iki tencereye paylastirin.
 Birine havuç, digerine kabak püresini ilave edin.
 Her ikisini de isitin.
 Kabakli çorbayi kaselere bölüstürüp, ortasina havuçlu çorbayi dökün.
 Ayri bir yerde siviyagda kizartilmis küp ekmek ve kiyilmis taze soğan sapi ile süsleyerek servis yapin.
 
 
 |  
| RENKLİ SEBZE ÇORBASI |  
|  | harbi Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 17.01.2009
 Mesajlar: 44
 Şehir: Gazi Magosa
 | Kısa URL: https://ml.md/lc33000 Gönderme Tarihi: 18.Oca.2009
 2,405 defa indirildi / yazdırıldı
 
 |  
| 
 
 Malzemesi:
 100 gr. lahana
 100 gr. havuç
 1 demet dereotu
 40 gr. margarin
 100 gr. karnabahar
 100 gr. bezelye
 40 gr. un
 5 bardak et suyu
 tuz
 karabiber
 
 Hazırlanışı:
 Sebzeleri ayıklayıp yıkayın. Lahanayı şerit halinde kesin. Havucu, dereotunu doğrayın. Margarini kızdırın. Bütün sebzeleri içinde karıştırarak hafif pişirin, kızartın. Et suyunu ilave edin.30 dakika haşlayın. Tuz, karabiber serpip servis yapın.
 
 
 |  
| 
 
 
 
 
 |  | 
 
   |