|
Ramyun |
|
çiçek çiçek
Aşçıbaşı
Kayıt: 08.02.2017
Mesajlar: 21 Şehir: Hatay |
Kısa URL: https://ml.md/lc123086
Gönderme Tarihi: 14.Şub.2017
1,128 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://www.guneykoreyemekleri.com
1 adet tavuk filetosu
1 paket körili ınstant noddle
3 su bardağı Su
2 adet kültür mantarı
Yesil soğan, pul biber, tuz
Tavuğu yıkadıktan sonra tek parça halinde tencerenizin içerisine alın, üzerine soyduğunuz ve yarım ay şeklinde kestiğiniz mantarları ilave edin. 3 bardak su ve biraz tuz serperek orta ısıda ocak üzerinde 10 dakika kaynatın.
Kaynadıktan sonra sadece tavuk etinizi tencereden çıkartın.
Tencereye noddle ve köri baharatını koyup 3 dakika kaynatın.
Servis yapıcağınız tabağa alıp üzerine dilimlediğiniz tavuk etini yerleştirin ve pulbiber, dogranmış y. soğan serpiştirin.
|
Ramyun |
|
çiçek çiçek
Aşçıbaşı
Kayıt: 08.02.2017
Mesajlar: 21 Şehir: Hatay |
Kısa URL: https://ml.md/lc123091
Gönderme Tarihi: 14.Şub.2017
3,429 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://www.guneykoreyemekleri.com
1 paket ınstant noddle sebzeli
3 su bardağı Su
1 tatlı kasığı salça (biber salçası)
Yarım adet Havuç
Yarım adet Kabak
1 adet yeşil biber
1 kase Ispanak
1/2 tatlı kasığı Tuz
Havuç ve kabağı rendeleyin.
Biberi halka şeklinde doğrayın.
Bir kazan içerisine 3 bardak su, havuç, kabak, biber, tuz ve salça'yı koyup 5 dakika orta hararetli ateşte pişirin.
5 dakika sonra noodle, paketin içinden çıkan sebze baharatı ve ıspanağı ekleyip 3 dakika daha pişirin.
İsteğe bağlı olarak ocaktan almadan önce ramyun içerisine bir yumurta kırılır yada haşlanmış yumurta ortadan ikiye kesilip tabak içersisinde servis edilebilir.
|
|