Kısa URL: https://ml.md/lc75859
Gönderme Tarihi: 18.May.2012
1,770 defa indirildi / yazdırıldı
1 adet büyük Ramazan pidesi
1 çay bardağı süt
1 çorba kaşığu ketçap
3 çorba kaşığı sıvıyağ
1 su bardağı rende kaşar
15 dilim sucuk
1 tatlı kaşığı kekik
Bayat pide ekseninden ikiye kesilir. Süt, ketçap ve sıvıyağ iyice karıştırılır, pidenin üzerine sürülür. Kekik serpilir. Kaşarın yarısı serpilir. İnce doğranmış sucuklar yerleştirilir. Kalan kaşar da serpilir. 200 derece fırında kaşarlar eriyene kadar pişirilir.
Fotoğraf "Göksen" tarafından gönderildi. 28.12.2015
Kısa URL: https://ml.md/lc134439
Gönderme Tarihi: 29.May.2018
594 defa indirildi / yazdırıldı
Bayatlamış ramazan pidesi
Sos için
1 kilo domates
Tuz
Karabiber
Salam
Sosis
Rende kaşar
Yeşil biber
Yeşil zeytin
Siyah zeytin
Mantar
Mısır
Domatesleri rondalayıp suyunu çekene kadar kaynatın. Baharatları ekleyin.
Pideleri borcama dizin. Üstüne sosu dağıtın ve malzemeleri koyun.
Bol miktarda kaşar rendesi koyarak fırınların sıcak olarak servis yapın.