|
PORTAKAL KAYIĞI |
 |
bitmeyen şarkı
Editor

Kayıt: 07.01.2011
Mesajlar: 2219 Şehir: İzmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc63888
Gönderme Tarihi: 05.Haz.2011
1,773 defa indirildi / yazdırıldı
|
Keskin bir bıçakla portakalı dört parçaya bölünüz. Hıyar, turp, limon, portakal, pancar ya da ançüez dilimlerini kürdanlara geçiriniz. Kürdanları portakal parçalarına yelken direği gibi saplayınız.
Not: Portakal kayığı, bu süslemelerin en kolay ve ilgi çekici olanlarındandır. Bu kayıkları bir tatlının etrafına koyabilir ya da et kümes hayvanı yada balık yemeklerinizi bunlarla süsleyebilirsiniz.
|
PORTAKAL KAYIĞI |
 |
bitmeyen şarkı
Editor

Kayıt: 07.01.2011
Mesajlar: 2219 Şehir: İzmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc63889
Gönderme Tarihi: 05.Haz.2011
1,495 defa indirildi / yazdırıldı
|
Portakalı dört parçaya bölüp, içini ve beyaz kısımlarını çıkarınız. Eritilmiş peynir yada kaz ciğeri gibi ekşi bir harç ile kabukları doldurup, bir direk ve yelken ile süsleyiniz. Kayıklarınız kullanılmaya hazırdır.
|
|