Kısa URL: https://ml.md/lc269
Gönderme Tarihi: 04.Eyl.2005
6,350 defa indirildi / yazdırıldı
2 çorba kaşığı pirinç
1 çorba kaşığı tereyağı
2 Su bardağı etsuyu
1 adet iri domates
yarım tatlı kaşığı tuz
5 - 6 dal maydanoz
Et suyu bir tencereye konur, kaynayınca pirinç, rendelenmiş domates, maydonoz ve tereyağı konur. Piriç yumuşayana kadar pişirilir, ateşten alınarak servis yapılır.
Kısa URL: https://ml.md/lc3480
Gönderme Tarihi: 06.May.2006
4,386 defa indirildi / yazdırıldı
2 ½ lt. (10 bardak) et suyu
125 gr (3/4 bardak) pirinç
7-8 sap maydanoz
Pirinci ayiklayip yikayin. Et suyuyla atese koyun. Pirinçler pisinceye kadar yavas yavas kaynamasini saglayin. Tuz katip atesten indirmeden önce üzerine kiyilmis maydanoz serpin.