Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Bonfile Tarifleri > Pilav Üstü Et (3 adet - 133,429 defa bakıldı)

Pilav Üstü Et


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Biftek Tarifleri
Bonfile Tarifleri
Dana Tarifleri
Jambon Tarifleri
Kapama Tarifleri
Keçi Tarifleri
Kıyma Tarifleri
Kontrfile Tarifleri
Koyun Tarifleri
Kuşbaşı Tarifleri
Kuzu Tarifleri
Külbastı Tarifleri
Pastırma Tarifleri
Pirzola Tarifleri
Salam Tarifleri
Sığır Tarifleri
Sosis Tarifleri
Söğüş Tarifleri
Sucuk Tarifleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Pilav Üstü Et

müzeci
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 25.10.2011
Mesajlar: 87
Şehir: Yozgat
Kısa URL: https://ml.md/lc69322
Gönderme Tarihi: 28.Ekm.2011
5,402 defa indirildi / yazdırıldı




1 su bardağı pirinç
2 çorba kaşığı tereyağı
2 su bardağı su
Yarım limon suyu
350 gram dana kuşbaşı et
1 adet soğan
1 çorba kaşığı salça
1 çorba kaşığı tereyağı
Tuz, karabiber, kimyon, tarçın

Öncelikle etleri yıkayıp bir tencerede suyunu bırakıp çekinceye kadar pişirin. Üzerine 1 çorba kaşığı tereyağını salçayı ve baharatı koyup 1 ,5 su bardağı sıcak su ekleyip 30 dakika kısık ateşte pişirin. Bu arada pilav için tereyağını pilav yapacağınız tencereye koyup eritin. 20 dakika ılık ve tuzlu suda bekletilmiş pirinçleri yıkayıp yağın içine koyup 3 dakika kavurun ve üzerine tuz, limon suyu ve suyu döküp kapağını kapatıp 20 dakika pişirin. Servis yaparken üzerine iyice pişmiş ve suyunu da çekmiş olan etle beraber ikram edin.


Pilav Üstünde Et

toz pembe
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 02.12.2010
Mesajlar: 22
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc72811
Gönderme Tarihi: 20.Şub.2012
2,807 defa indirildi / yazdırıldı




2 su bardağı pirinç
2 çorba kaşığı tereyağı
2 su bardağı su
400 gram kuzu eti
1 soğan,
1 çorba kaşığı tereyağı
Tuz
Karabiber

2 çorba kaşığı tereyağını tencerede eritin. Üzerine de yıkanmış süzülmüş pirinçleri koyup 2 dakika kadar kavurun. Üzerine tuzunu ve suyunu ekleyip kapağını kapatın. 20 dakika pişmeye bırakın. Daha sonra pilavı ocaktan alıp kapağını aralayın. Bu şekilde pilav çok güzel demlenecektir. Diğer bir tencerede 1 çorba kaşığı tereyağını eritip üzerine rendelenmiş soğanı koyup 5 dakika kavurun. Üzerine etleri koyup 30 dakika hiç su koymadan etleri kısık ateşte pişirin. Tuz ve baharatı da ekleyip servis tabağına aldığınız pilavın üzerine etleri yerleştin ve sıcak olarak ikram edin.

Not: İstenirse pilav nohutlu ya da sebzeli de hazırlanabilir.


Pilav Üstü Et

murat...murat...murat...
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 20.03.2013
Mesajlar: 53
Şehir: İskenderun
Kısa URL: https://ml.md/lc88568
Gönderme Tarihi: 18.Nis.2013
2,215 defa indirildi / yazdırıldı




2 su bardağı pirinç
2 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı limon suyu
2 su bardağı su
500 gram kuzu kuşbaşı eti
1 soğan
1 havuç
1 defne yaprağı

Tencereye dilimlenmiş gerdanı yerleştirin. Üzerine bütün soğanı, havucu, defne yaprağını, suyu koyun. Kısık ateşte bir saat kadar pişirin. Pilavı yapmak için tencerede tereyağını ve suyu kaynatın. İçine yıkanmış pirinci ve limon suyunu ekleyip kısık ateşte 20 dakika pişmeye bırakın. Limon koymak pilavın renginin beyaz olması için önemlidir. Pilavı servis tabağına alın, üzerine eti yerleştirip sıcak olarak servis yapın. Bu yemeği şöyle de yapabilirsiniz: Soğanları etlerle kavurun, üzerine pirinci ilave edip suyunu verin. Pişince tencereyi tabağa ters çevirip servis yapın.






Pilav Üstü Et Tarifleri Bonfile Tarifleri



(3 adet Pilav Üstü Et 133,429 defa bakıldı)

1 2 3

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort