3-4 adet dilim ekmek
 
100 gr yağlı ve orta sert beyaz peynir
 
Kişniş tohumu
 
Toz köri
 
Kırmızıbiber
 
Nane
 
Dereotu
 
Zeytinyağı
 
 
Büyüklüğünü kendinizin belirlediği ekmek dilimlerini yağsız tavada 2-3 dakika kadar kızartın. Beyaz peyniri küçük küpler halinde doğrayın. İçine baharatları ve zeytinyağını ekleyerek peynirleri ezmeden karıştırın. Kızarmış ekmekleri servis tabağına alın, üzerine peynirli harçtan koyarak servis yapın.
 
 
Not: Bir ya da birkaç çeşit peynir ve baharat ile hemen hazırlayabilirsiniz. Kişniş tohumları her damağa uygun olmayabilir bu nedenle az miktar toz kişniş kullabilirsiniz.
 
 
 
  
 |