Ekmekler küp küp doğranır. Üzerine sıcak su gezdirilir. Bir tavaya hazırlanan bu pideler dizilir. Üzerine çivil peyniri serpilir. Ardından erimiş tereyağı gezdirilir. Her iki tarafı da kızarana kadar pişirilir.
Kısa URL: https://ml.md/lc40082
Gönderme Tarihi: 28.Ağu.2009
7,684 defa indirildi / yazdırıldı
1 adet ev ekmeği (tandır ekmeği)
250 gram tel peynir
1 çay bardağı tereyağı
1 su bardağı kaynamış su
Ekmekleri küçük parçalar halinde doğrayın,üzerine kaynamış suyu gezdirin. Tavayı yağlayın,bir sıra ekmek dizin. civil peyniri üzerine ilave edin.Yarım çay bardağı yağı dökün tekrar ekmek dizin,tekrar yarım çay bardağı yağı gezdirin. Kısık ateşte altı pembeleşinceye kadar kızartın. Diğer yüzünü de kızartın. Sıcak olarak servis yapın.