| 
 
 
 | 
PANDİSPANYA İÇİN ISLATMA ŞURUBU | 
  | 
zambak 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 21.02.2008 
Mesajlar: 62 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc22140 
Gönderme Tarihi: 23.Şub.2008 
3,506 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1/4 su bardağı şeker
 
2 çorba kaşığı meyve suyu
 
 
Şekere 1/4 su bardağı su katıp eritiniz. Meyve suyu ilave edip karıştırınız.
 
 
 ML® Pandispanya için tıklayın
 
  
 | 
PANDİSPANYA ISLAMA SUYU | 
  | 
kırık testi 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 31.03.2012 
Mesajlar: 213 Şehir: Nevşehir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc74473 
Gönderme Tarihi: 06.Nis.2012 
3,017 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 su bardağı su
 
3 çorba kasığı tozşeker
 
 
Hazırladığımız pandispanyaları, soğuduktan sonra ikiye veya üçe kestiğimiz zaman, bu kekleri, hazırlayacağımız ıslama suyuyla ıslatmamız pastamızın güzelliği açısından çok önemlidir.
 
Islama sularını, hazırlayacağımız pastanın çeşidine göre lezzetlendirebiliriz.
 
Mesela meyveli pastalara, içine koyduğumuz meyvenin esansı ile lezzetlendirdiğimiz ıslama suyunu kullanabiliriz.
 
Bu değişikliği, likörler veya meyve suları ile de sağlayabiliriz.
 
İkiye veya üçe böldüğümüz pandispanyaları, ıslama suyuna batırdığımız bir fırça veya kaşık yardımıyla ıslatalım.
 
Yalnız çok fazla da ıslatmamak gerekir, sonra ekmek çamur gibi olur ve parçalanır.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |