| 
 
| 
 
 
 | 
 
PALAMUT HAŞLAMA | 
 
  | 
nedimex 
Super MOD 
 
  
Kayıt: 17.07.2005 
Mesajlar: 564 Şehir: Kadiköy/Istanbul | 
Kısa URL: https://ml.md/lc10216 
Gönderme Tarihi: 24.Arl.2006 
3,778 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
yuvarlak bir soğan, bir havuç, üstünü örtecek   kadar su, bir bardak Palamudu temizleyip tam ortasından kesip tencereye koyun. Tuz koyun, pişirin. Soğuduğu zaman etin yalnız   beyazlarını tabağa koyun. Mayonezleyip pancarla süsleyin.
  
 | 
 
PALAMUT HAŞLAMASI | 
 
  | 
Mersiye Şükrani 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 07.07.2010 
Mesajlar: 91 Şehir: Şiraz | 
Kısa URL: https://ml.md/lc53493 
Gönderme Tarihi: 11.Tem.2010 
2,849 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Palamudu temizleyiniz, ortasından kesip tencereye atınız. İçine 2 tutam tuz, yuvarlak kesilmiş soğan, 1 havuç, üstünü örtecek kadar su koyunuz, orta ateşte pişiriniz. Soğuduğu zaman etin siyahlarını atınız, yalnız beyazlarını tabağa koyunuz. Sos Blanş ya da mayonezin içine bir avuç kapari serperek balığın üstüne dökünüz. Lop yumurta, pancar v.b. ile süsleyiniz.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
PALAMUT HAŞLAMA Tarifleri Balıklar
 | 
 
 
 
 |