| 
 
 
 | 
Orman Meyveleri Jölesi | 
  | 
pahalı 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 13.02.2017 
Mesajlar: 28 Şehir: Samsun | 
Kısa URL: https://ml.md/lc124123 
Gönderme Tarihi: 27.Mar.2017 
943 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
www.miele.com.tr
 
 
400 gr. karışık yemiş (örn.: çilek, böğürtlen gibi), taze veya dondurulmuş
 
50 ml Çilek şurubu 
 
1-2 yemek kaşığı Nişasta 
 
2 yemek kaşığı Su, soğuk 
 
 
Yemişleri 100 ml su ve çilek şurubu ile bir cam kaba koyun ve üstü kapalı olarak 850 Watt gücünde 5 dakika pişirin.
 
Nişastayı 2 yemek kaşığı suda iyice açın, yemişlere ilave edin ve 2 dakika daha pişirin.
 
Vanilya sosu veya dondurma ile ikram edilebilir.
  
 | 
Orman Meyveli Jöle | 
  | 
Yemekhane 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 12.08.2020 
Mesajlar: 5284 Şehir: Amasya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc162873 
Gönderme Tarihi: 04.Şub.2022 
546 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
2 paket çilek aromalı jöle
 
2 su bardağı kaynar su
 
4 su bardağı çilek, ahududu, böğürtlen, dağ çileği, frenk üzümü
 
 
Jöleyi, kaynar suyla karıştırarak çözülmesini sağlayın ve ıslatılmış kek kalıbına boşaltın. Jölenin üzerine, yıkanıp suyu süzülmüş meyveleri ilave edin ve soğumaya bırakın. Servis yaparken kalıbı düz bir servis tabağına ters çevirin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |