| 
 
| 
 
 
 | 
 
NOHUTLU KUSKUS PİLAVI | 
 
  | 
Kenan Manaz 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 14.03.2008 
Mesajlar: 26 Şehir: Eskişehir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc22908 
Gönderme Tarihi: 30.Mar.2008 
2,988 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1,5 su bardağı kuskus
 
2 çorba kaşığı tereyağı
 
1 fincan nohut
 
1 çay kaşığı karabiber
 
tuz
 
8 bardak su
 
2 su bardağı et suyu
 
 
Nohutu akşamdan ıslatıp sabah bir saat kadar suda haşlayın. Kuskusu 8 bardak suda tuz ilâvesi ile 5 dakika haşlayın. Suyunu süzüp bir kenarda bırakın. Pilav tenceresinde yağı eritip 2 su bardağı sıcak su veya et suyunu tencereye dökün. Kuskusu ve nohutları da suyun üzerine ilâve edip yeterince tuz katın. Kısık ateşte kuskuslar suyunu çekinceye kadar pişirin. Karıştırarak servis yapın.
 
 
 ML® Nohutlu Pilav için tıklayın 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
NOHUTLU KUSKUS PİLAVI Tarifleri Baharatlı Pilav Tarifleri
 | 
 
 
 
 |