Kısa URL: https://ml.md/lc111235
Gönderme Tarihi: 07.Eyl.2015
1,142 defa indirildi / yazdırıldı
2 su bardağı bulgur
1 adet Knorr Tavuk Suyu
3 su bardağı (600 ml) su
3 yemek kaşığı Sana margarin
1 su bardağı nohut (haşlanmış)
1 adet domates (doğranmış)
1 adet kuru soğan (doğranmış)
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı kuru nane
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
Tencerede Sana margarini kızdırın. İçine kıyılmış soğanları ekleyin ve soğanlar pembeleşinceye kadar kavurun.
Soğanlar pembeleşince içine yıkanmış bulguru ilave edip kavurmaya devam edin.
Daha sonra içine Knorr Tavuk Suyunu ve doğranmış domatesleri ekleyip karıştırın.
En son olarak içine, haşlanmış nohutu, kekiği, naneyi, kırmızı pul biberi, çekilmiş karabiberi ve suyu ilave edip karıştırdıktan sonra kısık ateşte tencerenin kapağı kapalı olarak pirinçler göz göz olana kadar pişirip demlendirin.
Kısa URL: https://ml.md/lc111250
Gönderme Tarihi: 07.Eyl.2015
1,245 defa indirildi / yazdırıldı
2 Tablet Knorr Et Bulyon
1 Su Bardağı Pişmiş Nohut
2 Su Bardağı Pilavlık Bulgur
3 Yemek Kaşığı Sıvı Becel Zeytinyağlı
3 Su Bardağı Sıcak Su
1 Adet Kuru Soğan
1 Tatlı Kaşığı Kekik
1 Çay Kaşığı Kimyon
1 Çay Kaşığı Kırmızı Pulbiber
Geniş tabanlı bir pilav tenceresine sıvı Beceli ekleyin.
Soğanı küp küp doğrayıp yağda pembeleşinceye kadar kavurun.
Kekiği ekleyip soğanla iyice karışana kadar karıştırın.
Nohutu ve kimyonu ilave edin.
2 tablet Knorr Et Bulyonu 3 su bardağı sıcak suda eritip kırmızı pulbiberle beraber tencereye ilave edin.
Kaynayana kadar karıştırın.
Kaynadıktan sonra bulguru ilave edip kısık ateşte 20 dakika pişirin.
10 dakika dinlendirin ve servis edin.