Kısa URL: https://ml.md/lc152677
Gönderme Tarihi: 30.Ağu.2020
424 defa indirildi / yazdırıldı
20 gr taze zencefil
5 adet portakal
4 adet kumkuat
2 adet kırmızı chili biber
5 Gr nişasta
Portakalların suyunu sıkın. Zencefilleri soyup rendenin ince kısmı ile rendeleyin. Kumkuatları ikiye bölün.Sos tenceresi içerisine portakal suyu, Kumkuat ve zencefili ilave edin, kısık ateşte çektirin. Cektirdiginiz sosu ince tel süzgeçten süzün ,Süzülen sosu nişasta ile kıvam verin. Kıvamını verdiğiniz sosa ince ince doğradığınız chili biberlerin ekleyin. Sosunuz hazır.
Kısa URL: https://ml.md/lc178191
Gönderme Tarihi: 13.Haz.2024
56 defa indirildi / yazdırıldı
1 adet portakal rendesi
1 adet greyfurt rendesi
1 adet limon rendesi
6 adet ince doğranmış nane yaprağı
3 adet ince doğranmış adaçayı yaprağı
30 ml zeytinyağı
Bütün malzemeler bir araya getirilerek karıştırılır, etin üzerine servis edilir.