| 
 
| 
 
 
 | 
 
Maydanoz Soslu Levrek | 
 
  | 
lezzet penceresi 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 16.06.2011 
Mesajlar: 35 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc64712 
Gönderme Tarihi: 21.Haz.2011 
2,142 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 adet levrek
 
1 demet maydanoz
 
3 diş dövülmüş sarımsak
 
1 adet limonun suyu
 
Tuz, karabiber
 
2 çorba kaşığı zeytinyağı
 
1 adet orta boy patates
 
2 çorba kaşığı sıvı yağ 
 
 
Maydanozları incecik kıyıp dövülmüş sarımsak, limon suyu, zeytinyağı, karabiber ve tuzla karıştırın. Patatesi halkalar halinde dilimleyip kızartın. Kıyılmış maydanoza bulayarak servis tabağına yerleştirin. Levreği ızgarada arkalı önlü kızartıp servis tabağına alın. Üzerine maydanoz sosu döküp servis yapın.
  
 | 
 
Maydanoz Soslu Levrek | 
 
  | 
Som Ali 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 18.08.2011 
Mesajlar: 40 Şehir: Manisa | 
Kısa URL: https://ml.md/lc66986 
Gönderme Tarihi: 19.Ağu.2011 
2,122 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
4 adet levrek fileto
 
1 demet maydanoz
 
5 diş sarımsak
 
1 su bardağı zeytinyağı
 
1 adet limonun suyu
 
Tuz
 
Tane karabiber
 
 
Maydanoz yapraklarını yıkayıp, iyice suyunu süzün. Robottan geçirin. İçine sarımsak, zeytinyağı, limon suyu, tuz ve karabiber ekleyip, tekrar karıştırın. Balık filetolarının her birini boylamasına, cep gibi kesin. Filetoların aralarına, maydanoz sosun yarısını pay edin ve tepsiye dizin. Üzerlerine kalan sosu gezdirin. 220 derece fırında 20 dakika pişirin.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Maydanoz Soslu Levrek Tarifleri Ahtapot Tarifleri
 | 
 
 
 
 |