Kısa URL: https://ml.md/lc131782
Gönderme Tarihi: 08.Şub.2018
1,325 defa indirildi / yazdırıldı
8 Tane Kırmızı Biber
250 gr Lor Peyniri
Maydanoz
Kızartmak için:
Sıvı yağ
Kırmızı biberlerin saplarını düzgün bir şekilde kesip çekirdeklerini çıkarıp 15 dk yada 20 dk diriliğinin ölmesi için 200 derece fırına veriyoruz. Fırından çıkardıktan sonra maydanozları ince doğrayıp lor peyniri ile karıştırıp biberlerin içine dolduruyoruz.
Kızarırken peynirlerin taşmaması için biberlerin ağzına kürdan takıyoruz. Tavaya az bir yağ koyup arkalı önlü 5 dk kadar kızartıyoruz.
Kısa URL: https://ml.md/lc159466
Gönderme Tarihi: 16.Ağu.2021
351 defa indirildi / yazdırıldı
10 kapya biberi / çarliston biber
150 gr lor peyniri
1 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
İsteğe göre: pulbiber
Biberleri yıkayın ve temizleyin.
Lor peyniri tuz ve isteğe göre pulbiber ile karıştırın.
Biberlerin içine lor peynirli karışımı doldurun.
Bir tavaya tereyağı ve zeytinyağını ekleyin.
Yağ kızdığında içlerini lorlu biberleri kızartın.
Not: Lorlu biber tarifini dilerseniz kahvaltıda, dilerseniz akşam yemeğinde tüketebilirsiniz.