| 
 
| 
 
 
 | 
 
LORLU ARMUT TATLISI | 
 
  | 
Proton Pompası 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 17.10.2010 
Mesajlar: 25 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc56701 
Gönderme Tarihi: 17.Ekm.2010 
2,603 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 kilo armut
 
1 çorba kaşığı margarin
 
Yarım limon suyu
 
2 yumurta
 
250 gr. tuzsuz lor peyniri
 
1,5 su bardağı toz şeker
 
 
Fırın tepsisini yağlayın ve armutları dilimleyip dizin. Kararmamaları için üzerine limon suyu gezdirin, iki adet yumurta, lor peyniri ve şekeri karıştırıp armutların üzerine yayın. Önceden ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin. Fırından çıkarınca dilimleyerek servis yapın.
  
 | 
 
Lorlu Armut Tatlısı | 
 
  | 
Berat 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 27.08.2007 
Mesajlar: 24 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc17346 
Gönderme Tarihi: 27.Ağu.2007 
2,142 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
4 kilo armut, 
 
yarım çorba kaşığı margarin, 
 
yarım limon suyu, 
 
2 adet yumurta, 
 
200 gram tuzsuz lor peyniri, 
 
1 su bardağı toz şeker
 
 
Armutların kabuklarını soyun. Daha sonra ikiye bölün. Fırın tepsisini yağlayın. Armutları dilimleyip, tepsiye dizin. Kararmamaları için üzerlerine limon suyunu gezdirin.
 
2 adet yumurta, 200 gram lor peyniri ve 1 su bardağı tozşekeri karıştırın. Armutların üzerine dökün.
 
Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında üzeri hafifçe pembeleşene kadar pişirin. Fırından aldıktan hemen sonra, dilimleyerek servis yapabilirsiniz.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Lorlu Armut Tatlısı Tarifleri Meyve Tatlıları
 | 
 
 
 
 |