1 paket sade petibör bisküvi
1 su bardağı süt (bisküvileri ıslatmak için)
1 paket limonlu puding
2,5 su bardağı süt (puding için)
1 limonun kabuğu (rendelenmiş)
1 yemek kaşığı limon suyu
Üzeri için:
Hindistancevizi, nane yaprağı veya ince limon dilimleri
Limonlu pudingi 2,5 su bardağı sütle karıştırarak orta ateşte pişirin. Koyu kıvam alınca ocaktan alın, içine rendelenmiş limon kabuğu ve limon suyunu ekleyin. Ilımaya bırakın.
Sade bisküvileri hafifçe süte batırarak taban oluşturacak şekilde bir borcama veya servis tabağına dizin.
İlk katın üzerine limonlu pudingten dökün ve spatula yardımıyla düzleştirin. Aynı işlemi 2–3 kat olacak şekilde tekrarlayın.
Üzerine Hindistan cevizi serpiştirin, dilerseniz limon dilimleri veya nane yapraklarıyla süsleyin. Buzdolabında en az 1 saat soğuttuktan sonra dilimleyerek servis edin.

|