| 
 
| 
 
 
 | 
 
Levrek Pilaki | 
 
  | 
cinali 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 21.10.2016 
Mesajlar: 21 Şehir: Erzincan | 
Kısa URL: https://ml.md/lc120714 
Gönderme Tarihi: 02.Kas.2016 
2,294 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
THY Skylife
 
 
2 adet levrek
 
½ maydanoz
 
1 adet limon
 
½ çay bardağı zeytinyağı
 
1 yemek kaşığı tereyağı
 
1 çay kaşığı tuz
 
 
Balıkların filetosunu çıkarın. Tuzlayıp bekletin. Daha sonra soğanı yarım parmak kalınlığında halkalar hâlinde doğrayın ve yarısını balığın altına dizin. Üzerine kalan soğan dilimlerini yerleştirin. Zeytinyağı ve tereyağını ekleyip kısık ateşte 25-30 dakika pişirin. Pişirmenin son 10 dakikasında dilimlenmiş limonu ilave edin. Piştikten sonra, ince kıyılmış maydanoz serperek sıcak veya soğuk olarak servis edin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
LEVREK PİLAKİSİ Tarifleri Barbunya Balığı Tarifleri
 | 
 
 
 
 |