Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Rus Yemekleri > Kuzu Karski (2 adet - 96,920 defa bakıldı)

Kuzu Karski


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Japon Yemekleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kuzu Karski

OlurMuOlur
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 24.07.2020
Mesajlar: 2211
Şehir: Sincan
Kısa URL: https://ml.md/lc153653
Gönderme Tarihi: 23.Ekm.2020
473 defa indirildi / yazdırıldı




Mehmet Yalçınkaya

Marinasyon için yoğurt, biber salçası, kimyon, yenibahar, biberiye ve tuzu derin bir kasede güzelce harmanlayın.
Etin sinirini ve yağını temizleyip marinasyonda en az 40 dakika dinlendirin.
Patlıcan beğendi için patlıcan, kırmızı kapya biber, yeşil biber ve chili biberini közleyin.
Bir kaseye sıcakken alıp güzelce streçledikten sonra 15 dakika terlemesini bekleyin.
Bir tencerede orta ateşte tereyağını eritin.
Eriyen tereyağına 2 yemek kaşığı un ekleyin ve kokusu gidene kadar kavurun.
Sütü çırparak yavaşça topaklanmayacak şekilde ekleyin.
Topraksı tat için muskat rendeleyin.
Kıvam aldıktan sonra közlediğiniz sebzeleri kabuklarından soyup fine brunoise doğrayıp beğendiye ekleyin.
5 dakika orta ateşte pişirdikten sonra ocaktan alıp rendelenmiş parmesan tuz ve karabiberi ekleyin.
Kuru mürdüm erik sos için bir tencerede zeytinyağında küp doğranmış soğanları soteleyiniz.
Yumuşayan soğanlara nar ekşisi, sumak, kuru mürdüm eriği, limon ve chili biberi ve sebze suyu ekleyip 25 dakika kaynatın.
Ardından ince süzgeç yardımıyla sosu süzün ve kısık ateşte kıvam alana kadar çektirin.
Kuru mantar için ince dilimlenmiş kestane mantarlarını tuz, karabiber ve zeytinyağı ile harmanlayıp iki fırın tepsisi arasına yağlı kağıdın üstüne dizin.
100 derece fırında dakika kurutun.
Servis için patlıcan püresini taban olarak kullanın.
Üzerine kuzu sırtı yerleştirin.
Daha sonra erik püresi, kuru mantarlar ve son olarak köpüklü tereyağı ile servis edin.



KUZU KARSKİ

bitmeyen şarkı
Editor
Editor

Kayıt: 07.01.2011
Mesajlar: 2219
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc62305
Gönderme Tarihi: 11.Nis.2011
6,810 defa indirildi / yazdırıldı




4 kuzu karski dilimi (her biri 200'er gr'lık)
2 kuzu böbreği (temizlenip ortalarından ikiye bölünmüş)
1/4 su bardağı rafine yağ
1 çay kaşığı tuz
1 kahve kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kekik (istenirse)

Önce ızgaranızı kızdırınız.
Kuzu karski dilimlerinin her iki yanlarını 5'er dakika, arasıra bir fırçayla rafine yağdan üstlerine süzerek, ızgara ediniz. Böbrekleri de 4'er dakika aynı biçimde ızgara ettikten sonra, böbrek ve karski dilimlerini ısıtılmış bir servis tabağına alıp, tuz ve biberini serperek servis ediniz.

Not: Kuzu karski, kuzunun böbrek yatağının böbreğe yakın tarafından çıkarılarak hazırlanan bir ızgaradır. Yanında ızgara domates ve yeşil biberle servis edilebilir.


Fotoğraf "püre" tarafından gönderildi. 09.09.2020






Kuzu Karski Tarifleri Rus Yemekleri



(2 adet Kuzu Karski 96,920 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort