Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Lazanya Tarifleri > Kremalı Makarna (10 adet - 1,348,391 defa bakıldı)

Kremalı Makarna


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Balıklı Makarna Tarifleri
Bezelyeli Makarna Tarifleri
Biberli Makarna Tarifleri
Brokolili Makarna Tarifleri
Cevizli Makarna Tarifleri
Domatesli Makarna Tarifleri
Erişte Tarifleri
Etli Makarna Tarifleri
Fasulyeli Makarna Tarifleri
Fırın Makarna Tarifleri
Havuçlu Makarna Tarifleri
Ispanaklı Makarna Tarifleri
Kabaklı Makarna Tarifleri
Kesme Makarna Tarifleri
Kıymalı Makarna Tarifleri
Köfteli Makarna Tarifleri
Kremalı Makarna Tarifleri
Kuskus Tarifleri
Mantarlı Makarna Tarifleri
Lazanya Tarifleri
Patlıcanlı Makarna Tarifleri
Peynirli Makarna Tarifleri
Salçalı Makarna Tarifleri
Sebzeli Makarna Tarifleri
Soğanlı Makarna Tarifleri
Sosisli Makarna Tarifleri
Soslu Makarna Tarifleri
Spagetti Tarifleri
Sucuklu Makarna Tarifleri
Şehriye Tarifleri
Tavuklu Makarna Tarifleri
Ton Balıklı Makarna Tarifleri
Yoğurtlu Makarna Tarifleri
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kremalı Makarna

belinda2000
Aşçı
Aşçı

Kayıt: 31.01.2007
Mesajlar: 19
Kısa URL: https://ml.md/lc11647
Gönderme Tarihi: 31.Oca.2007
3,316 defa indirildi / yazdırıldı




1 paket makarna
1 paket süt krema
1 yemek kaşığı barilla fıstık ezmeli sos
tuz
karabiber

makarnayı haşlayın.
süt kremasını ayrı bir yerde kaynatın. fıstıklı sosu ilave edin. tuz ve karabiberi katın. makarna ile karıştırın.


KREMALI MAKARNA

kirmizi37
Yeni Üye
Yeni Üye

Kayıt: 01.09.2007
Mesajlar: 2
Şehir: istanbul
Kısa URL: https://ml.md/lc17477
Gönderme Tarihi: 02.Eyl.2007
3,437 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.olimermakarna.com

pastörize krema yarım paket (en ufak paketlerinden)
yarım paket makarna
1 havuc,
2 yesil biber,
200 gr mantar,( isterseniz icine tavuk parcalari da atabilirsiniz)
tuz, karabiber
3-4 kaşık sıvıyağ

Önce makarnayı haşlanır,sonra derin bir tavaya sıvıyağ koyup önce kibrit şeklinde kesilen havuçlar koyulup kavurulur.Sonra yıkayıp dograNmış mantarları, sonra da biberleri ilave edin ve 5 dakika kadar karıştırarak kavurun .kremayı ekleyip biraz daha karıştırın(yaklaşık 2-3 dakika kadar)arkasından makarnaları katın ve baharatlarını ilave edin.Sıcak olarak servis yapın.


Kremalı Makarna

Yemek Tarifleri
Robot

Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595
Şehir: Türkiye
Kısa URL: https://ml.md/lc59413
Gönderme Tarihi: 15.Oca.2011
5,942 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.goymen.com.tr

1 paket makarna
200 ml. çiğ krema
1 kahve fincanı mısırözü yağı
1 adet küçük boy soğan
1 su bardağı konserve bezelye
2 adet havuç
2 adet patates
Tuz
Karabiber

Havuç ve patatesin kabuklarını soyduktan sonra küp şeklinde doğrayın. 5 su bardağı su ilave edip yumuşayıncaya kadar haşlayın. Suyunu süzün. 4 su bardağı suya tuz ve mısırözü yağını ilave edip kaynatın. Makarnayı ekleyin, Önce hızlı sonra yavaş ateşte 10-12 dakika kadar haşlayın. Süzün. Ayrı bir tencerede küçük küçük doğranmış soğanı kavurun. Kremayı ve haşlanmış patates, havuç ve bezelyeleri ilave edin, bir iki dakika ateşte çevirdikten sonra haşlanmış makarnayı da katarak bir iki dakika daha çevirin ve ateşten alın. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Üzerine arzu edilirse ince kıyılmış dereotu serperek sıcak olarak servis yapın.



Kremalı Makarna

Berat
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 27.08.2007
Mesajlar: 24
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc72182
Gönderme Tarihi: 31.Oca.2012
2,440 defa indirildi / yazdırıldı




1 paket makarna
1 küçük paket krema
1 kase mantar
100 gr salam
1/2 çay bardağı sıvıyağ
1 tutam tuz

Öncelikle 1,5 litre su kaynatıp makarnaları içine atın ve 10 dakika boyunca haşlayın. Daha sonra kapaklı bir tavada sıvıyağ ve tuz ekleyerek mantarları kendi suyunda pişirin. Şerit şeklinde kestiğimiz salamları mantarlar pişmek üzereyken mantarlara ilave edin. Salam ve mantarları bir süre kavurduktan sonra üzerlerine hazır kremayı koyup bir süre daha pişirin. Daha süzdüğünüz makarnaları çok az yağda hafifçe karıştırın ve üzerine mantarlı salamlı sosu ilave edip karıştırarak sıcakken servis yapın.


Kremalı Makarna

Melda Özerman
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 22.03.2008
Mesajlar: 33
Şehir: İspanya
Kısa URL: https://ml.md/lc72383
Gönderme Tarihi: 07.Şub.2012
2,547 defa indirildi / yazdırıldı




1 paket çubuk makarna
Yarım demet maydanoz
15 adet siyah zeytin
Yeterince taze kasar peynir
1 adet 330ml hazır krema
Yeteri Kadar tuz sıvı yağ

İlk once makarnayı haslayalın.haslandıktan sonra süzgec yardımıyla makarnayı süzün ve suyla yıkayın.daha sonra aynı tencerenin içine kremayı dökün.kaynamaya basladıgı zaman ince ince kıyılmış maydanozu dökün ve karıştırın.daha sonra zeytinleri dökün.(zeytinleri cekirdeklerinden ayırın ve dilimler halinde kesin.)krema zeytinlerin karısmasından dolayı hafif morumsu bir renk alır.bu rengi aldıktan sonra tuzunu koyun.makarnaları tencereye bocalayın.daha sonra hafif ateste makarnayı karıstırın.


KREMALI MAKARNA

eksen
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 24.01.2011
Mesajlar: 237
Şehir: Erzurum
Kısa URL: https://ml.md/lc73989
Gönderme Tarihi: 22.Mar.2012
2,644 defa indirildi / yazdırıldı




500 gr. makarna
2 çorba kaşığı yağ
2 çorba kaşığı un
2 bardak süt
Tuz
1 çay bardağı rende kaşar peyniri
2 yumurta

Makarnaları bol tuzlu suda haşlayın. Suyunu süzün. Bir tencereye margarini, unu koyup karıştırın ve hafifçe sarartın. 2 bardak sütü yedirin. Tuzunu ilave edin. Suluca bir krema haline gelince indirin ve bir çay bardağı rende kaşar peyniri kremaya karıştırın. Süzülmüş makarnayı kremayla iyice karıştırın ve tepsiye yerleştirin. Üstüne dövülmüş iki yumurtayı döküp her tarafına yayın. Fırına sürüp üstü kızarınca çıkarın. Biraz soğuduktan sonra keserek servis yapın.


Kremalı Makarna

pakol
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 24.11.2020
Mesajlar: 57
Şehir: Çankırı
Kısa URL: https://ml.md/lc154431
Gönderme Tarihi: 28.Kas.2020
260 defa indirildi / yazdırıldı




500 gram makarna
2 diş sarımsak
400 gram krema
Tuz
Karabiber

Makarnayı paketin üzerindeki tarife uygun olarak haşlayın.
Sarımsağı ince ince kıyın.
Ayrı bir tencereyi ocakta ısıtıp sarımsakları ekleyin ve hafifçe kavurun.
Ardından krema, tuz ve karabiberi ilave edin.
Sos kaynamaya başladığında süzdüğünüz makarnaları sosa ekleyin ve harmanlayın.
Makarnanıza dilerseniz, somon ya da ton balığı parçaları, fesleğen yaprakları ya da kaşar veya parmesan rendesi ekleyebilirsiniz.



Kremalı Makarna

Doctor
English Admin
English Admin

Kayıt: 15.01.2007
Mesajlar: 2416
Şehir: KKTC
Kısa URL: https://ml.md/lc156973
Gönderme Tarihi: 31.Mar.2021
1,199 defa indirildi / yazdırıldı




Yarım paket penne makarna (ya da istediğiniz herhangi biri)
3 kapya biber
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 kutu krema
1 çay bardağının yarısı kadar süt
1 yemek kaşığı hardal
1 tatlı kaşığı, kekik ve fesleğen
1 çay kaşığı tuz, karabiber, köri ve zerdaçal
Çok az muskat
Birer tutam dereotu ve maydanoz

Öncelikle makarnamızı bol tuzlu suda haşlayalım.
Biberler julyen doğrayalım, yağı tavaya alalım ve biberleri soteleyelim.
Sarımsaklar da eklenerek kavuralım.
Biberler kavrulunca krema, süt ve hardal ekleyerek kısık ateşte pişirmeye devam edelim.
Krema kaynamaya başlayınca baharatları da ekleyerek 1 -2 dk daha pişirelim.
Sosu ocaktan alalım dereotu ve maydanozu da ekleyerek karıştıralım.
Haşlanıp süzülen makarnamızı da üzerine ekleyerek iyice karıştıralım.
Dilerseniz rendelenmiş kaşar, parmesan veya mozarella ekleyerek servis edebilirsiniz.



Kremalı Makarna

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc167456
Gönderme Tarihi: 21.Eyl.2022
178 defa indirildi / yazdırıldı




250 gram makarna
100 gram krema
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı tereyağı
Karabiber
Tuz

Makarnayı haşlayın. Daha sonra süzüp kenara alın.
Sarımsağı rendeleyin
Tereyağını bir tencerede ısıtın.
Rendelenmiş sarımsağı tereyağında kokusu çıkana kadar kavurun.
Üzerine sıvı kremayı ekleyin ve kaynayana kadar karıştırın.
Sosunuz kaynayınca fesleğen, karabiber ve tuzu ilave edip ocaktan alın.
Haşladığınız makarnaları sosa ekleyin ve harmanlayın.
Makarnanıza dilerseniz kaşar peyniri veya parmesan rendesi de ekleyebilirsiniz.


Kremalı Makarna

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc177802
Gönderme Tarihi: 18.May.2024
169 defa indirildi / yazdırıldı




https://www.cumhuriyet.com.tr

500 gram makarna (tercihen fettuccine veya tagliatelle)
2 yemek kaşığı tereyağı
1 diş sarımsak, ince doğranmış
1 su bardağı krema
1/2 su bardağı rendelenmiş Parmesan peyniri
Tuz ve taze çekilmiş karabiber
Opsiyonel: Taze fesleğen yaprakları veya kurutulmuş İtalyan otları
İsteğe bağlı: Ekstra Parmesan peyniri, servis için

Makarnayı Haşlayın: Büyük bir tencerede suyu kaynatın. Tuz ekleyin ve makarnaları paket üzerinde belirtilen süre kadar veya al dente olacak şekilde haşlayın. Piştikten sonra süzün, ancak bir fincan makarna suyunu kenara ayırın.
Orta boy bir tavada tereyağını eritin. İnce doğranmış sarımsağı ekleyip, hafifçe kavurun. Sarımsakların yanmamasına dikkat edin.
Krema ve yarım fincan makarna suyunu tavaya ekleyin. Orta ateşte, krema koyulaşana kadar 2-3 dakika pişirin. İçine rendelenmiş Parmesan peynirini ekleyin ve eriyene kadar karıştırın.
Süzülen makarnayı tavanın içine aktarın. Tüm malzemeler birbiriyle güzelce karışana kadar orta ateşte 1-2 dakika daha pişirin. Gerekirse, kıvamını ayarlamak için ayırdığınız makarna suyundan biraz daha ekleyebilirsiniz.
Tuz ve karabiber ile tatlandırın. İsteğe bağlı olarak taze fesleğen yaprakları veya kurutulmuş İtalyan otları ile servis yapabilirsiniz. İlave Parmesan peyniri ile süsleyerek sıcak servis yapın.







Kremalı Makarna Tarifleri Lazanya Tarifleri



(10 adet Kremalı Makarna 1,348,391 defa bakıldı)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort