|
Kolay Ciğer Tavası |
 |
SelinH
Aşçıbaşı

Kayıt: 25.06.2010
Mesajlar: 28 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc53024
Gönderme Tarihi: 26.Haz.2010
1,920 defa indirildi / yazdırıldı
|
Karaciğeri kuşbaşı doğrayınız, yıkanmadan bol una bulayınız. Yirmi dakika sonra elekte eleyip tavada bol zeytinyağına atınız. Kuvvetli ateşte tavayı sallaya salaya, 50, saniye kızdırıp indiriniz.
|
Kolay Ciğer Tavası |
 |
SelinH
Aşçıbaşı

Kayıt: 25.06.2010
Mesajlar: 28 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc53023
Gönderme Tarihi: 26.Haz.2010
2,141 defa indirildi / yazdırıldı
|
Karaciğeri dilim dilim kesiniz, soğuk suda birkaç kez yıkayınız. Tuzladıktan sonra çentilmiş soğana yatırınız. İki saat sonra una bulayınız, kızgın bol zeytinyağına atınız, altını üstünü kızartınız. Kızartma işi bitince kalan yağından biraz üstüne gezdiriniz.
Not: Ciğer tavasının en iyisi kuzu ciğerinden olur.

|
|