Kısa URL: https://ml.md/lc101442
Gönderme Tarihi: 06.Eyl.2014
2,019 defa indirildi / yazdırıldı
250 gr petibör bisküvi
yarım çay bardağı süt
1 su bardağı pudra şekeri
Yarım paket oda sıcaklığında margarin
6 kaşık kakao
Petibör bisküvileri elimizle irili ufaklı olacak şekilde parçalıyoruz. Ardından margarin, pudra şekeri, süt, kakaoyu ekleyip hamur kıvamını alana kadar yoğuruyoruz. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlıyoruz. İstediğiniz süsleme malzemesiyle süsleyip servis ediyoruz.
Kısa URL: https://ml.md/lc6521
Gönderme Tarihi: 31.Tem.2006
3,273 defa indirildi / yazdırıldı
3 çorba kaşığı çekilmiş fındık
3 çorba kaşığı kakao
1 büyük paket tereyağı (margarin)
1 su bardağı pudra şekeri
250 gr bisküvi
3 çorba kaşığı hindistan çevizi rendesi
Yağ ile şekeri krem haline gelene kadar karıştırın. Dövülüp elenmiş bisküvi, kakao ve fındık koyup iyice yoğurun. Küçük toplar yapıp hindistancevizine kaplayın. Buzdolabına koyun.