Kısa URL: https://ml.md/lc83634
Gönderme Tarihi: 23.Kas.2012
1,930 defa indirildi / yazdırıldı
2 Yemek Kaşığı Sana Klasik
4 Adet soğan
3 Diş sarımsak
3 Yemek Kaşığı kızılcık tarhanası
4 adet kuru soğanyemeklik doğranıp SANA MARGARİNle pembeleşene kadar kavrulur. Soğanların üzerini geçecek kadar sıcak su konulup bir taşım kaynatılır. 4 büyük bardak su konulur. Üzerine 3 tahta kaşığı tarhana eklenir. 1 tutam tuz atılıp devamlı karıştırılarak pişirilir. 3 diş sarımsak kaynamaya başlayan çorbanın üzerine rendelenir.
Kısa URL: https://ml.md/lc81504
Gönderme Tarihi: 30.Eyl.2012
2,003 defa indirildi / yazdırıldı
1 Yemek Kaşığı Sana Klasik Kase
4 Su Bardağı su
5 Diş sarmısak
5 Yemek Kaşığı tarhana
1 Adet soğan
Soğanı ince doğrayın. Bir tencerede sana klasik kaseyi eritin ve soğanları pembeleşinceye kadar kavurun. 4 bardak soğuk su, tarhana ve tuz ilave edin. Devamlı karıştırarak pişirin. Sarımsakları havanda iyice dövün. Ateşten indirmeden önce, sarımsakları da ilave ederek, bir iki taşım kaynatın. Sıcak servis yapın.