Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Pancar Tarifleri > Kıymalı Taze Fasulye (6 adet - 983,134 defa bakıldı)

Kıymalı Taze Fasulye


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Bakla Tarifleri
Balkabağı Tarifleri
Bamya Tarifleri
Bezelye Tarifleri
Biber Tarifleri
Börülce Tarifleri
Brokoli Tarifleri
Brüksel Lahanası Tarifleri
Deniz Börülcesi Tarifleri
Dereotu Tarifleri
Domates Tarifleri
Ebegümeci Tarifleri
Enginar Tarifleri
Fasulye Tarifleri
Fesleğen Tarifleri
Havuç Tarifleri
Hindiba Tarifleri
Isırgan Tarifleri
Ispanak Tarifleri
Kabak Tarifleri
Kapari Tarifleri
Kara Lahana Tarifleri
Karnabahar Tarifleri
Kereviz Tarifleri
Kırmızı Lahana Tarifleri
Kuru Bamya Tarifleri
Kuru Biber Tarifleri
Kuru Domates Tarifleri
Kuru Kabak Tarifleri
Kuru Mantar Tarifleri
Kuru Mısır Tarifleri
Kuru Patlıcan Tarifleri
Kurutulmuş Fasulye Tarifleri
Kuşkonmaz Tarifleri
Kuzukulağı Tarifleri
Lahana Tarifleri
Madımak Tarifleri
Mantar Tarifleri
Marul Tarifleri
Maydanoz Tarifleri
Pancar Tarifleri
Patates Tarifleri
Patlıcan Tarifleri
Pazı Tarifleri
Pırasa Tarifleri
Reyhan Tarifleri
Salatalık Tarifleri
Sarımsak Tarifleri
Semizotu Tarifleri
Soğan Tarifleri
Şalgam Tarifleri
Tatlı Patates Tarifleri
Turp Tarifleri
Yerelması Tarifleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kıymalı Taze Fasulye

mevlüde
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 11.08.2005
Mesajlar: 64
Şehir: Bursa
Kısa URL: https://ml.md/lc151
Gönderme Tarihi: 11.Ağu.2005
4,612 defa indirildi / yazdırıldı




1 kg. taze fasulye
300 gr. kıyma
2 Çorba kaşığı margarin
2 Orta boy soğan
2 iri domates
Tuz
2,5 su bardağı su ya da etsuyu

Fasulyeleri ayıklayıp yıkayın. Domatesleri ufak ufak doğrayın. Küçük bir tencereye yağın yarısını koyu, fasulyeleri ve domatesleri atıp ağır ateşte sularını salıp çekinceye kadar 15 -20 dakika pişirin. Kalan yağı başka tencereye koyun, kızdırın, ince doğranmış soğanı, bir kaç dakika kavurun, sonra kıymaya katıp karıştırarak kavurun. Su, tuz ilavesinden sonra fasulye domates karışımını katıp pişirin.


Fotoğraf "İsmet Atabay" tarafından gönderildi. 09.11.2014


Kıymalı Taze Fasulye

aysesurelsan
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 03.08.2007
Mesajlar: 30
Kısa URL: https://ml.md/lc16852
Gönderme Tarihi: 03.Ağu.2007
3,338 defa indirildi / yazdırıldı




1 kg. ayşe fasulye
250 gr. kıyma
7 çorba kaşığı sıvıyağ
3 adet iri domates
2 adet orta boy kuru soğan
tuz
2 su bardağı sıcak su

İnce kıyılmış soğan, sıvıyağda pembeleştirilir, kıyma katılır, suyunu salıp çekince tuz eklenir, fasulyeler ayıklanır, doğranır, bir tatlı kaşığı tuzla ovulur, kıymalı karışıma eklenir, karıştırılır, üzerine rendelenmiş domates, konur, tencerenin kapağı kapatılır, orta ateşte 45 dakika kadar pişirilir.

ML® Fasulye Oğreten (görsel)


Kıymalı Taze Fasulye

kırlangıç
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 03.01.2008
Mesajlar: 29
Şehir: Bursa
Kısa URL: https://ml.md/lc20426
Gönderme Tarihi: 03.Oca.2008
8,650 defa indirildi / yazdırıldı




1 Kg. taze fasulye
3 Orta boy domates (veya salça)
250 gr. Orta yağlı kıyma
2 Orta boy soğan
2 Çorba kaşığı sıvıyağ
1 Tatlı kaşığı tuz

İnce doğranmış soğan, kıyma ve yağı tencereye koyunuz. 2 Çorba kaşığı su ilâve edip ateş üzerinde karıştırarak etin kırmızı rengi gidinceye kadar pişiriniz. 2 su bardağı kaynar su ve tuz katınız.
Fasulyeleri, yıkayıp, kılçıklarını ayıklayıp, diliniz. Kaynayan kıymalı suya ilave edip normal yumuşaklık elde edilinceye kadar pişiriniz.


ML® Fasulye Çerplemesi için tıklayın

ML® Fasulye Diblesi (görsel)


Fotoğraf "Saadet" tarafından gönderildi. 09.06.2018


KIYMALI TAZE FASULYE

sarıkurdele
Aşçı
Aşçı

Kayıt: 25.03.2008
Mesajlar: 19
Şehir: Eskişehir
Kısa URL: https://ml.md/lc22794
Gönderme Tarihi: 25.Mar.2008
3,424 defa indirildi / yazdırıldı




Malzeme:
1 kg. taze fasulye
200 gr. kıyma
3 orta boy soğan
3 orta boy domates veya 2 çorba kaşığı salça
2 çorba kaşığı tereyağı veya 1 çay bardağı zeytinyağı
Tuz

Yapılışı:
İnce ince doğradığınız soğanı ve kıymayı yağda kavurun. Domatesleri rendeleyip ilâve edin, tencereyi kısık ateşte tutun. Baş kısımlarını ve kılçıklarını ayıklayıp ikiye ayırdığınız fasulyeleri iyice yıkayıp tencereye ilâve edin. Yeterince tuz ve fasulyelerin üzerine çıkacak kadar su ilâvesiyle kısık ateşte pişirin.

ML® Fasulye Çerplemesi (görsel)


Kıymalı Taze Fasulye

Saadet
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc134714
Gönderme Tarihi: 09.Haz.2018
1,037 defa indirildi / yazdırıldı




Yarım kilo fasulye
150 gr kıyma
1 soğan
1 domates
2 sivri biber
1 diş sarımsak
Tuz
Karabiber
Reyhan
Sıvıyağ
Su

Tencereye sıvı yağ koyup kızdırıyoruz. Yemeklik doğranmış soğanı ve kıymayı tencereye alıp kavuruyoruz. Domates ve biberleri rondodan geçirip tencereye alıyoruz. Salçayı da ekleyip kavurmaya devam ediyoruz. Fasulyeleri de tencereye alıp 2-3 dakika kavurduktan sonra suyunu tuzunu baharatlarını ilave ettikten sonra orta ateşte pişiriyoruz.



Kıymalı Taze Fasulye

Ahben
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 27.02.2020
Mesajlar: 41
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc148958
Gönderme Tarihi: 04.Mar.2020
384 defa indirildi / yazdırıldı




1 kg fasulye
200 gr kıyma
2 soğan
3 kapya biber
1 sarımsak
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 silme yemek kaşığı biber salçası
1 silme yemek kaşığı domates salçası
1 su bardağı sıcak su
Tuz

Geniş bir tencereye zeytinyağını ve salçaları alın.
İnce doğranmış soğan ve biberi ekleyip malzemeleri karıştırın.
Kıymayı ve ince kıyılmış sarımsağı tencereye ekleyin.
Elinizle parçalara ayırdığınız fasulyeleri de tencereye alın ve iyice kavurun.
Son olarak suyunu ve tuzunu ekleyip kısık ateşte ağzı kapalı şekilde pişmeye bırakın.
Suyunu çeken taze fasulyeniz servise hazır.







Kıymalı Taze Fasulye Tarifleri Pancar Tarifleri



(6 adet Kıymalı Taze Fasulye 983,134 defa bakıldı)

1 2 3 4 5 6

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort