Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kuru Biber Tarifleri > Kış Türlüsü (2 adet - 444,533 defa bakıldı)

Kış Türlüsü


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Bakla Tarifleri
Balkabağı Tarifleri
Bamya Tarifleri
Bezelye Tarifleri
Biber Tarifleri
Börülce Tarifleri
Brokoli Tarifleri
Brüksel Lahanası Tarifleri
Deniz Börülcesi Tarifleri
Dereotu Tarifleri
Domates Tarifleri
Ebegümeci Tarifleri
Enginar Tarifleri
Fasulye Tarifleri
Fesleğen Tarifleri
Havuç Tarifleri
Hindiba Tarifleri
Isırgan Tarifleri
Ispanak Tarifleri
Kabak Tarifleri
Kapari Tarifleri
Kara Lahana Tarifleri
Karnabahar Tarifleri
Kereviz Tarifleri
Kırmızı Lahana Tarifleri
Kuru Bamya Tarifleri
Kuru Biber Tarifleri
Kuru Domates Tarifleri
Kuru Kabak Tarifleri
Kuru Mantar Tarifleri
Kuru Mısır Tarifleri
Kuru Patlıcan Tarifleri
Kurutulmuş Fasulye Tarifleri
Kuşkonmaz Tarifleri
Kuzukulağı Tarifleri
Lahana Tarifleri
Madımak Tarifleri
Mantar Tarifleri
Marul Tarifleri
Maydanoz Tarifleri
Pancar Tarifleri
Patates Tarifleri
Patlıcan Tarifleri
Pazı Tarifleri
Pırasa Tarifleri
Reyhan Tarifleri
Salatalık Tarifleri
Sarımsak Tarifleri
Semizotu Tarifleri
Soğan Tarifleri
Şalgam Tarifleri
Tatlı Patates Tarifleri
Turp Tarifleri
Yerelması Tarifleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kış Türlüsü

keskin ışık
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 22.08.2011
Mesajlar: 48
Şehir: Gazipaşa-Antalya
Kısa URL: https://ml.md/lc67147
Gönderme Tarihi: 23.Ağu.2011
2,397 defa indirildi / yazdırıldı




1/2 kg. kemikli parça et
1 adet soğan
1 çorba kaşığı domates salça
1 çorba kaşığı biber salça
4-5 adet patates
2 adet kabak
1 adet küçük boy kereviz
1'er adet kırmızı biberve pırasa
1 demet maydanoz
Yarım demet dereotu
2-3 diş sarımsak
2 çorba kaşığı tereyağı

Patates, kabak ve kerevizi temizleyip, iri küpler şeklinde, kırmızı biber ve pırasayı 2'şer santim eninde doğrayın. Soğanı yemeklik doğrayıp, tereyağıyla pembeleşene kadar kavurun. Etleri ilave edip, 2-3 dakika daha kavurun. Doğranmış sebzeleri tencereye alın, 5 dakika daha soteleyin. Biber ve domates salçasını ekleyip, karıştırın. Sarmısakları dilimleyip, 4-5 su bardağı sıcak su ile birlikte tencereye ekleyin. Tencerenin kapağını kapatıp, harlı ateşte 10 dakika pişirin. Kısık ateşe alıp, 30 dakika daha pişirin. Maydanoz ve dereotunu incecik kıyıp, tencereye ilave edin. 5 dakika daha pişirin.



Kış Türlüsü

yalvaç
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 22.05.2014
Mesajlar: 72
Şehir: Isparta
Kısa URL: https://ml.md/lc107573
Gönderme Tarihi: 14.May.2015
1,954 defa indirildi / yazdırıldı




1 adet orta boy havuç
2 adet orta boy patates
2 adet orta boy yerelması
1 adet orta boy kereviz
12 adet arpacık soğanı
2 adet pırasa
1/2 su bardağı sıvıyağ
Tuz
Karabiber
1 tatlı kaşığı şeker
1/2 adet limon suyu
1 su bardağı su
1 bağ dereotu

Ön hazırlık olarak patates, yerelması ve kerevizin kabuklarını soyun. Soğanları ayıklayın. Havucun üzerini kazıyın. Pırasanın püskül ve yeşil yapraklarının un kısımlardı kesip atın Sebzelerin tümünü parçalar halinde doğrayın. Yıkayıp, süzdürün. Dereotunu dal dal ayıklayın.
Bir tencereye sırasıyla havuç, patates, yerelması, kereviz soğan ve pırasayı dizın yağı ilave edin Tuz, biber ve sekerini serpin. Limon suyunu ve suyun üçte birini koyun. Tencerenin kapağını kapatın. Ağır aleşte yaklaşık 20 dakika, sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Tencereye kalan suyu ilave edip, yine ağır ateşte. 30 dakika daha pişirinn. Tencereyi ateyten alın. Türlüyü bir servis tabağına aktarın. Üzerini dereotuyla süsleyin. Soğuyunca servis yapın.







Kış Türlüsü Tarifleri Kuru Biber Tarifleri



(2 adet Kış Türlüsü 444,533 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort