| 
 
| 
 
 
 | 
 
Kiremitte Kalkan | 
 
  | 
pampa 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 10.04.2013 
Mesajlar: 24 Şehir: Elazığ | 
Kısa URL: https://ml.md/lc88368 
Gönderme Tarihi: 10.Nis.2013 
2,382 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1,5 kg kalkan 
 
2 çorba kaşığı zeytinyağı 
 
2 diş ince kıyılmış sarımsak
 
5-6 adet mantar 
 
5-6 adet tane karabiber
 
1 çorba kaşığı krema
 
Yarım çay bardağı su, tuz 
 
Üzerine:
 
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
 
 
Zeytinyağında sarımsağı 2-3 dakika soteleyin. Mantar ve tane karabiberi ekleyip mantar pembeleşene kadar sotelemeye devam edin. Krema, su ve tuzu ilave edip 1-2 taşım kaynatın. Ayıklanmış ve dilimlenmiş balığı güvecin içine dizin. Üzerine mantarlı harcı boşaltın. Rendelenmiş kaşar peynirini serpin ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Kiremitte Kalkan Tarifleri Balıklar
 | 
 
 
 
 |