Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Karadeniz Yemekleri > Kestane Yemeği (Sinop) (2 adet - 101,162 defa bakıldı)

Kestane Yemeği (Sinop)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Amasya Yemekleri
Artvin Yemekleri
Bartın Yemekleri
Bayburt Yemekleri
Bolu Yemekleri
Çorum Yemekleri
Düzce Yemekleri
Giresun Yemekleri
Gümüşhane Yemekleri
Karabük Yemekleri
Kastamonu Yemekleri
Ordu Yemekleri
Rize Yemekleri
Samsun Yemekleri
Sinop Yemekleri
Tokat Yemekleri
Trabzon Yemekleri
Zonguldak Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Kestane Yemeği (Sinop)

mihmandar
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 02.12.2011
Mesajlar: 30
Şehir: Erzincan
Kısa URL: https://ml.md/lc70371
Gönderme Tarihi: 02.Arl.2011
2,928 defa indirildi / yazdırıldı




1 kg kestane
1 adet kuru soğan
1 tatlı kaşığı salça
200 gr kıyma
1 tatlı kaşığı tuz
1 su bardağı su
2 çorba kaşığı tereyağı

Kestanelere çizik atılır. Kaynayan suya konur, az tuz ve az şeker eklenir. Yumuşayana kadar haşlanır. Sonra kabukları soyulur. Bu arada ince kıyılmış soğan yağda pembeleştirilir, kıyma ve salça eklenir. 10 dakika sonra tuz ve ayıklanmış kestaneler ilave edilir. Su konur, kapak kapatılır. Orta ateşte yarım saat pişirilir.


Kestane Yemeği (Sinop)

Saadet
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 12.07.2005
Mesajlar: 9327
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc86627
Gönderme Tarihi: 09.Şub.2013
1,900 defa indirildi / yazdırıldı




Sinop Kız Teknik ve Meslek Lisesi

½ kg kestane
1 baş soğan
2 yemek kaşığı kıyma
2-3 yemek kaşığı yağ

Kestaneler haşlanır ve bütün olarak içleri çıkarılır. Soğanlar doğranır yağda pembeleştirilir. Kıyma ilave edilerek kavrulur. Kestaneler de koyulup çok az su ile kısık ateşte pişirilir. Kestanelerin dağılmamasına dikkat edilir. Sıcak olarak servis yapılır.

Not: Arzu edilirse salça ilave edilebilir.







Kestane Yemeği (Sinop) Tarifleri Karadeniz Yemekleri



(2 adet Kestane Yemeği (Sinop) 101,162 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort