Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Keskin Tavası (Kırıkkale)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Aksaray Yemekleri
Ankara Yemekleri
Çankırı Yemekleri
Eskişehir Yemekleri
Karaman Yemekleri
Kayseri Yemekleri
Kırıkkale Yemekleri
Kırşehir Yemekleri
Konya Yemekleri
Nevşehir Yemekleri
Niğde Yemekleri
Sivas Yemekleri
Yozgat Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Keskin Tavası (Kırıkkale)

Tvoli
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 28.05.2010
Mesajlar: 21
Şehir: Sinop
Kısa URL: https://ml.md/lc52195
Gönderme Tarihi: 28.May.2010
5,922 defa indirildi / yazdırıldı




1 kg kuzu pirzola
4 adet domates
1 baş sarımsak
4 adet sivri biber
2 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pul biber

Fırın tepsisisi yağlanır. Üzerine doğranmış biber domates, birkaç parçaya bölünmüş sarımsaklar konur. Biftekler üzerine düzgün bir şekilde dizilir. Ufak parçalar halinde tereyağı konur. Tuz ve pul biber serpilir. Tepsi aliminyum folyoya sarılır. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 1 saat pişirilir.



Keskin Tava (Kırıkkale)

bidik
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 04.08.2020
Mesajlar: 42
Şehir: Burdur
Kısa URL: https://ml.md/lc152420
Gönderme Tarihi: 18.Ağu.2020
381 defa indirildi / yazdırıldı




600 gram pirzola
3 yemek kaşığı tereyağı
13-14 adet sarımsak
3 büyük domates
7 adet yeşil biber
3 adet kırmızı biber
30 gram kuyruk yağı
1,5 tatlı kaşığı karabiber
2 tatlı kaşığı toz biber
1 yemek kaşığı domates salçası
3 yemek kaşığı zeytinyağı

Öncelikle pirzolayı bir kaba alın.
Üzerine karabiber, toz biber, tuz, zeytinyağı ekliyoruz iyice karıştırıp diğer malzemeler hazır olana kadar buzdolabına alın.
Biberleri, domatesleri doğrayın.
Ayrı bir kaseye domates salçasını alın üzerine 1 su bardağı su ekleyip iyice karıştırıp kıvama getirin ve bir kenara alın.
Fırına vereceğiniz tepsinin en alt kısmına domatesleri üzerine kırmızı ve yeşil biberleri ekleyin üzerine sarımsak ekleyin.
Kenarda hazırladığınız sosunuzdan tepsiye ekleyin.
Dinlendirdiğiniz pirzolaları sebzelerin üzerine ekleyin. Pirzolanın üzerine tereyağı ve kuyruk yağı ekleyin.
Fırına vermeden üzerini önce yağlı kağıt üzerinde alüminyum folyo ile kapatın.
200 derecelik fırında önce 1 saat 20 dakika pişirin.
Daha sonra fırından alıp üzerindeki aluminyum folyo ve yağlı kağıdı alıp 20 dakika kadar tekrar fırınlayın.



Keskin Tava (Kırıkkale)

gül
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638
Şehir: izmit
Kısa URL: https://ml.md/lc176269
Gönderme Tarihi: 03.Şub.2024
157 defa indirildi / yazdırıldı




Ahiler Kalkınma Ajansı

12 kalem kuzu pirzola
1 çorba kaşığı kırmızı pul biber
Tuz
4 adet domates
9 adet yeşil biber
12 diş sarımsak
1 su bardağı sıcak su
140 g tereyağı
200 g kuyruk yağı

Alüminyum tepsinin tabanına kabukları soyulmuş ve küp küp iri doğranmış domatesler boş yer kalmayacak şekilde dizilir.
Domates üzerine yeşil biberler eklenir.
Marine edilmiş pirzolalar ilave edilir. Pirzolaların üzerine bütün hâldeki sarımsaklar koyulur ve en üste de kuyruk yağı ve isteğe bağlı tereyağı eklenir.
Tepsinin üzeri, yağlı kâğıt ve alüminyum folyo ile kapatılır.
Taş fırında 1 saat, ev tipi fırında 220°C’de önceden ısıtılmış fırında 1 saat pişirilir.
Fırından almadan 10 dakika önce üzeri açık şekilde pişirilmektedir.







Keskin Tavası (Kırıkkale) Tarifleri Eskişehir Yemekleri



(3 adet Keskin Tavası (Kırıkkale) 62,498 defa bakıldı)

1 2 3

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort