| 
 
 
 | 
Kereviz Çorbası | 
  | 
aysun ulupınar 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 06.12.2012 
Mesajlar: 30 Şehir: Konya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc84177 
Gönderme Tarihi: 07.Arl.2012 
2,138 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 Yemek Kaşığı Sana Hamurişi
 
1 Adet soğan
 
3 Çorba Kaşığı un
 
2 Diş sarımsak
 
1 Çay Fincanı et suyu
 
1 Adet kereviz
 
3 Çay Fincanı süt
 
 
Kerevizleri yıkayalım.daha sonra küp doğrayalım. Tencerede soğan, sarımsak ,margarin ile kavuralım.üzerine un koyup hafif kavuralım.kerevizleri ilave edip bir kaç dakika kavurun. su, etsuyu, süt ilave edip pişmeye bırakalım.
  
 | 
Kereviz Çorbası | 
  | 
cefcef 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 09.12.2011 
Mesajlar: 75 Şehir: Maltepe-Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc79551 
Gönderme Tarihi: 22.Ağu.2012 
2,034 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
2 Yemek Kaşığı Sana Mutlu Aile
 
2 Dal kereviz yaprağı
 
1 Diş kıyılmış sarmısak
 
1 Çorba Kaşığı yoğurt
 
1 Adet Yumurtanın sarısı
 
1 Aldığı kadar tuz
 
2 Adet orta boy kereviz
 
1 Adet orta boy soğan ve havuç
 
4 Su Bardağı sıcak su
 
2 Çorba Kaşığı Terbiyesi için:un
 
 
Sebzeleri küçük küpler halinde doğrayıp kenara alın. Bir tencerede margarini kızdırıp sırası ile soğan, sarmısak, havuç ve kerevizi kavurun. Üzerine su ve tuz ekleyerek pişmeye bırakın. Ayrı bir kapta un, yoğurt ve yumurta sarısını karıştırıp sebzeler pişince tencereye ilave edin. Bir iki taşım kaynatıp ocaktan alın. Kıyılmış kereviz yaprakları ile süsleyerek servis yapın.
  
 | 
Kereviz Çorbası | 
  | 
selva17 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 17.09.2007 
Mesajlar: 73 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc77380 
Gönderme Tarihi: 30.Haz.2012 
1,987 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
2 Yemek Kaşığı Sana Klasik
 
2 Su Bardağı un
 
1 Adet limon suyu
 
1 Su Bardağı süt
 
2 Adet kereviz
 
3 Su Bardağı su
 
 
Kerevizleri soyup, kararmamaları için limon suyu ile ovalım ve rendeleyin. Sana margarini bir tencereye koyup üzerine un ekleyerek bir dakika kavuralım. Süt ve suyu tencereye katarak çırpıcı ile karıştıralım. Kerevizleri ilave edip on beş dakika süreyle ara sıra karıştırarark pişirelim. Taze kereviz yaprağı ile süsleyerek servis yapalım.
  
 | 
Kereviz Çorbası | 
  | 
huricihan 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 12.11.2012 
Mesajlar: 69 Şehir: Edirne | 
Kısa URL: https://ml.md/lc83267 
Gönderme Tarihi: 14.Kas.2012 
1,925 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 Yemek Kaşığı Sana Hamurişi
 
1 Çay Fincanı et suyu
 
3 Çay Fincanı süt
 
1 Adet , kereviz
 
2 Diş sarımsak
 
3 Çorba Kaşığı , un
 
1 Adet soğan
 
 
kerevizleri yıkayalım. Daha sonra küp doğrayalim. Tencerede soğan, sarımsak, margarin ile kavuralım. Üzerine un koyup hafif kavuralım. Kerevizleri ilave edip bir kaç dakika kavurun. su, etsuyu, süt ilave edip pişmeye bırakalım.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |