| 
 | 
| Kereviz Çorbası | 
|  | amator Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 22.04.2006
 Mesajlar: 147
 Şehir: Kecioren
 | Kısa URL: https://ml.md/lc2414 Gönderme Tarihi: 22.Nis.2006
 4,087 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 1 adet kereviz
 1 baş soğan
 Yarım kilo süt
 1-2 tanekarabiber
 2 bardak su
 1 yemek kaşığı un
 Yeteri kadar tuz
 1 çay kaşığının ucuyla karabiber
 1 yumurta sarısı
 1 kutu krema
 
 Yağ hafifçe kızdırılıp küp küp doğranmış kerevizler, ince ince doğranmış soğan 1-2 kez yağda çevrilir. Üzerine yarım kilo süt ve su ilave edilir ve 15-20 dakika pişirilir. Ilındıktan sonra bir el mikseriyle içindeki malzeme parçalanır. Ilınan çorbadan bir kepçe alınarak un bir bulamaç haline getirilip (pürtüksüz olmalıdır) çorbanın içine ilave edilir. 1-2 taşım daha kaynatılır. Servis edileceği zaman krema ile çırpılmış yumurta ile havanda dökülmüş karabiberler ilave edilip bir taşım daha kaynatılıp servise sunulur. Arzuya göre tuz ilave edilir.
 
 
 ML® Kereviz Çorbası için tıklayın
 
 
 
   Fotoğraf "şerife abla" tarafından gönderildi. 07.11.2016
 
 
 | 
| Kereviz Çorbası | 
|  | amator Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 22.04.2006
 Mesajlar: 147
 Şehir: Kecioren
 | Kısa URL: https://ml.md/lc2415 Gönderme Tarihi: 22.Nis.2006
 3,630 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 2 adet kereviz
 3 adet havuç
 1,5 litre su (yaklaşık 6 bardak)
 3 kaşık un
 1 soğan
 2 kaşık margarin
 Tuz
 
 Yağ hafifçe eritilir. İçine ince doğranmış soğan ilave edilir. Birkaç kez çevrilir. Üzerine yıkanmış ayıklanmış ve ufak ufak doğranmış kereviz ve havuçlar ilave edilir. 1-2 kez daha çevrilir. Üzerine hafifçe sulandırılmış, boza kıvamına getirilmiş un ilave edilir. Bu şekilde de 1-2 defa çevrildikten sonra üzerine su ilave edilip yarım saat kadar pişirilir. Arzuya göre tuz konur.
 
 Not: Kereviz sapları ayrılıp çorbanın pişmesine yakın ince ince doğranmış olarak ilave edilirse daha lezzetli olur.
 
 
 ML® Kereviz Ezmesi için tıklayın
 
 
 
 | 
| Kereviz Çorbası | 
|  | dertli Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 23.02.2006
 Mesajlar: 83
 Şehir: Buca
 | Kısa URL: https://ml.md/lc4274 Gönderme Tarihi: 29.May.2006
 3,923 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 3 adet kereviz
 2 Yemek kasigi limon suyu
 2 Yemek kasigi tereyağı
 2 Yemek kasigi silme un
 3 Su bardagi et suyu
 Tuz
 Karabiber
 
 Kerevizleri elma gibi soyup yikayin.
 Iri parçalar halinde dograyip limon suyu ve 1 su bardagi kaynar su ile tencerede 10-15 dakika pisirin.
 Haslanmis kerevizleri suyu ile birlikte sicak sicak rondonun içine koyup karistirarak püre yapin.
 Dereotlarini da ekleyip tekrar karistirin.
 Bosalan tencerede unu yag ile kavurun.
 Et suyunu isitin,ilik haldeki et suyunu veya ayni miktar suyu yedirerek kavrulmus una ekleyin.
 Tuz,karabiber ve kereviz püresini ekleyip bir tasim kaynatin.
 Sicak sicak servis yapin.
 
 
 | 
| Kereviz Çorbası | 
|  | ERGUN Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 21.07.2005
 Mesajlar: 99
 Şehir: Samsun
 | Kısa URL: https://ml.md/lc9782 Gönderme Tarihi: 15.Arl.2006
 3,644 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 4 adet kereviz
 1 adet limon
 1 çorba kaşığı tereyağı
 Maydanoz
 1 diş sarımsak
 
 Kerevizleri mikserde çekin, mikser yoksa haşlayıp püre yapın. Sarmısak, limon, tuz, az kıyılmış maydanoz ile tencereye koyun. Suyunu çekene kadar bekleyin. Bir çorba kaşığı tereyağı içinde eritip, püre kıvamına yakın koyulukta servis yapın. Kereviz solunum yollarına ve cinsel güce yararlıdır.
 
 
 | 
| Kereviz Çorbası | 
|  | bekir Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 28.03.2008
 Mesajlar: 29
 Şehir: Amasya
 | Kısa URL: https://ml.md/lc23002 Gönderme Tarihi: 04.Nis.2008
 3,513 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 Milli Gazete
 
 1 orta boy kereviz (küçük doğranmış)
 1 orta boy patates (küçük doğranmış)
 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı
 3 su bardağı su
 1 su bardağı süt
 1,5 yemek kaşığı un
 1 yemek kaşığı limon suyu
 Karabiber
 Tuz
 
 Kereviz, patates, havucu suyun içine koyalım. Kaynatın. Kapağı kapalı olarak haşlayın. Sebzeleri bianderdan geçirin bir tarafa alın. Tencerenin içine zeytinyağını koyup unu üzerine ekleyin. Hafifçe kavurun. Üstüne sütü yavaşça ekleyip hızlı hızlı karıştırın. Topak olmamasına çalışın. Haşlanmış püre haline gelmiş sebzeyi ekleyin karıştırın. Tuz karabiber ekleyin.
 
 
 | 
| Kereviz Çorbası | 
|  | bendeniz Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 16.04.2008
 Mesajlar: 22
 Şehir: İzmit
 | Kısa URL: https://ml.md/lc23244 Gönderme Tarihi: 17.Nis.2008
 3,652 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 1 büyük kereviz
 1 çorba kaşığı tereyağı
 Karaiber ve tuz
 1 yumurta sarısı
 2 adet soğan
 2 su bardağı et suyu
 2 silme çorba kaşığı un
 1 limonun suyu
 
 Bir tencerenin içine 4 bardak su, 1 çorba kaşığı un ve 2 çorba kaşığı sirke koyun ve ayıklayıp küçük parçalar halinde kestiğiniz kerevizleri bu suya koyun. Tereyağını bir tencerede eritin. Rendelenmiş soğanı bu yağda kavurun. Kereviz parçalarını sudan çıkartın. Hafif kavrulmuş soğana kerevizleri koyun. Et suyunu üzerine ilave edin. 25 dakika kaynatın. Yoğurt ile unu ayrı bir kapta karıştırın. Devamlı karıştırmak suretiyle çorbaya katın. Yumurta sarısını limon ile karıştırarak ilave edin. Mikserde çekip tuz ve karabiberini ekleyin. Sonra üstüne kıyılmış maydanoz ilave edin.
 
 
 | 
| Kereviz Çorbası | 
|  | sedan Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 17.04.2008
 Mesajlar: 112
 Şehir: Ankara
 | Kısa URL: https://ml.md/lc23259 Gönderme Tarihi: 17.Nis.2008
 3,443 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 1 büyük kereviz
 1 demet maydanoz
 8 bardak etsuyu yahut su
 1 bardak süt
 1 adet patates
 1 fincan pirinç
 1 fincan mercimek
 1 yumurta
 Tuz
 Karabiber
 
 Kabukları soyulmuş doğranmış kerevizleri bir tencereye koyup, patates, pirinç, mercimek, ince kıyılmış maydanoz ilave edip pişirin. Mikserin kırıcı ayağıyla çorbayı püre haline getirin. Tuzu ilave edip süt ile çırpılmış yumurtayı koyun. Sonra kırmızı biberli yağı üstünde gezdirin.
 
 
 | 
| Kereviz Çorbası | 
|  | sedan Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 17.04.2008
 Mesajlar: 112
 Şehir: Ankara
 | Kısa URL: https://ml.md/lc23260 Gönderme Tarihi: 17.Nis.2008
 3,407 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 6 bardak tavuksuyu
 1 su bardağı buğday
 1 miktar tavuğuk
 1 limon
 1 su bardağı mısır
 2 kaşık sıvı yağ
 2 baş soğan
 
 Kabukları soyulmuş doğranmış kerevizleri bir tencereye koyup, patates, pirinç, mercimek, ince kıyılmış maydanoz ilave edip pişirin. Mikserin kırıcı ayağıyla çorbayı püre haline getirin. Tuzu ilave edip süt ile çırpılmış yumurtayı koyun. Kırmızı biberli yağı üstünde gezdirilir.
 
 
 | 
| Kereviz Çorbası | 
|  | parsel Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 20.08.2008
 Mesajlar: 34
 Şehir: İzmir
 | Kısa URL: https://ml.md/lc26678 Gönderme Tarihi: 20.Ağu.2008
 3,292 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 1 adet iri kereviz
 1 adet orta boy kuru soğan
 2 su bardağı süt
 6 su bardağı su
 2 çorba kaşığı un
 6 çorba kaşığı sıvıyağ
 Tuz
 
 Kereviz rendelenir. Üzerine ince kıyılmış soğan ve su eklenir. Sebzeler yumuşayana kadar pişirilir. Daha sonra blenderden geçirilir, pürüzsüz bir kıvam alması sağlanır. Un, süt, yağ ve tuz iyice çırpılır. Kerevizli karışıma eklenir bir taşım kaynatılır.
 
 
 | 
| Kereviz Çorbası | 
|  | rutin Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 26.01.2009
 Mesajlar: 20
 Şehir: Bursa
 | Kısa URL: https://ml.md/lc33215 Gönderme Tarihi: 26.Oca.2009
 3,567 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 375 gr. kereviz
 2 adet soğan
 1 çorba kaşığı tereyağı
 2 su bardağı et suyu
 2 çorba kaşığı yoğurt
 2 silme çorba kaşığı nişasta
 1 yumurta sarısı
 1 limonun suyu
 Karabiber
 Tuz
 
 Bir kabın içine 4 bardak su, 1 çorba kaşığı un ve 2 çorba kaşığı sirke koyun ve ayıklayıp küçük parçalar halinde kestiğiniz kerevizleri bu suya koyun. Tereyağını bir tencerede kızdırın. Rendelenmiş soğanı bu yağda beş dakika kadar kavurun. Kereviz parçalarını sudan çıkarın. Fazla suyunu alın. Yağa kerevizleri koyun. Et suyunu üzerine ilave edin. 25 dakika kaynatın. Yoğurt ile nişastayı ayrı bir kapta karıştırın. Devamlı karıştırmak suretiyle çorbaya ilave edin. Sonra çorba tenceresini ateşten indirin. Yumurta sarısını limon suyu ile birlikte çırpın. Tuz, karabiberi ve  yumurta sarısını çorbaya katın. Üzerini kıyılmış maydanoz ile süsleyip, servis yapın.
 
 
 | 
| Kereviz Çorbası | 
|  | kayısı bebek Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 01.07.2011
 Mesajlar: 45
 Şehir: Ankara
 | Kısa URL: https://ml.md/lc65247 Gönderme Tarihi: 01.Tem.2011
 3,297 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 2 adet kereviz
 1 adet limonun suyu
 2 çorba kaşığı tereyağı
 2 çorba kaşığı un
 1 su bardağı süt
 3 su bardağı su
 1-2 dal kereviz yaprağı
 Tuz
 
 Kerevizleri soyup kararmamaları için limon suyu ile ovun ve rendeleyin. Tereyağını bir tencereye koyun, üzerine un ekleyip 1-2 dakika kavurun. Süt ve suyu tencereye katıp çırpıcı ile iyice karıştırın. Kerevizleri ilave edip 15 dakika süreyle ara sıra karıştırarak pişirin. Taze kereviz yapraklarıyla süsleyerek servis yapın.
 
 
   Fotoğraf "güz çiçeği" tarafından gönderildi. 16.01.2016
 
 
 | 
| Kereviz Çorbası | 
|  | kinot Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 25.07.2011
 Mesajlar: 129
 Şehir: Katmandu
 | Kısa URL: https://ml.md/lc66205 Gönderme Tarihi: 26.Tem.2011
 3,182 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 2 adet küçük kereviz
 5 su bardağı tuzlu ve limonlu su
 1 çorba kaşığı margarin
 1 adet soğan
 2 çorba kaşığı un
 1 çorba kaşığı krema
 Tuz
 
 Kerevizlerin kabuğunu soyduktan sonra küçük küpler halinde doğrayın. Tuzlu ve limonlu suda haşlayın. Bir tencereye margarini koyun, yemeklik doğranmış soğanı ekleyin. Soğan pembeleşmeye başladığında unu ilave edin ve sürekli karıştırarak kavurun. Kaynar haldeki kereviz ve suyu üzerine ekleyin. Topaklanmaması için sürekli karıştırın. Kremayı ekleyin. Tuzunu ayarlayıp servis yapın.
 
 
   Fotoğraf "dolu" tarafından gönderildi. 10.10.2024
 
 
 | 
| Kereviz Çorbası | 
|  | aytaşı Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 17.12.2010
 Mesajlar: 21
 Şehir: Antalya
 | Kısa URL: https://ml.md/lc72687 Gönderme Tarihi: 16.Şub.2012
 2,893 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 1 adet büyük boy kereviz
 2 adet orta boy havuç
 1 adet orta boy patates
 1 adet ortaboy soğan
 3 diş sarımsak
 3 yemek kaşığı sıvıyağ
 3 çorba kaşığı margarin
 2 yemek kaşığı un
 2 litre su
 1 adet et bulyon
 Yeteri Kadar
 Tuz
 
 Kereviz, havuç, soğan, patates ve sarımsakları soyun. Bol suda yıkayarak küpküp doğrayın. Tencereye sıvıyağı alın, doğradığınız sebzeleri bir çimdik tuz ve 1,5 litre suyu ekleyerek yumuşayana kadar, yaklaşık 20 dakika kaynatın. Tavada margarini eritin, unu katın ve kokusu çıkana kadar kavurun.Kavurduğunuz unu , 1 adet et bulyonu, pişen sebzelere ilave ederek iyice karıştırın ve 5 dakika daha kaynatın. Tencere ocaktayken çorba pürüssüz bir görünüm alana kadar blendırla sebzeleri parçalayın. Kıvamı size koyu gelirse yarım litre daha sıcak su eklemesi yaparak 5 dakika daha kaynatın ve sıcak servis yapın.
 
 
 | 
| Kereviz Çorbası | 
|  | esile Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 18.12.2012
 Mesajlar: 21
 Şehir: Çanakkale
 | Kısa URL: https://ml.md/lc85182 Gönderme Tarihi: 02.Oca.2013
 3,057 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 5 su bardağı su
 2 adet kereviz
 1 adet soğan
 1/2 su bardağı şehriye
 1 tatlı kaşığı tereyağı
 Tuz Üzeri için:
 2 çorba kaşığı zeytinyağı
 1 diş kıyılmış sarımsak
 1 adet kırmızı biber
 1 çorba kaşığı sirke
 
 Bir tencereye beş su bardağı suyu koyup içine küçük küçük doğranmış kerevizi ve soğanı ilave edin. Tuzunu ayarlayın ve kaynamaya bırakın. Kaynamaya başladığında, içine şehriyeleri ve tereyağını katın. Şehriyeler pişince tencereyi ocaktan alın. Sarımsağı ve kırmızı biberi zeytinyağında bir-iki dakika soteleyin. Sirkeyi ilave edin. Çorbayı biberli sosla servis yapın.
 
 
 | 
| Kereviz Çorbası | 
|  | annekuş Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 21.12.2017
 Mesajlar: 22
 Şehir: Çorum
 | Kısa URL: https://ml.md/lc130635 Gönderme Tarihi: 22.Arl.2017
 1,172 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 https://gurmekibris.com
 
 1 adet kereviz
 2 diş sarımsak
 1 adet soğan
 3 çorba kaşığı un
 1 su bardağı et suyu
 1 su bardağı süt
 Sıvı yağ
 Alabildiği kadar su
 Tuz
 
 Kerevizi küp küp doğrayalım.
 Soğanı küçük küçük doğrayalım.
 Tencerenin içerisine sıvı yağı, soğanı ve 2 diş sarımsağı koyup, soğanlar pembeleşene kadar kavuralım.
 Üzerilerine 3 çorba kaşığı unu ekleyelim ve 2-3 dakika karıştıralım.
 Üzerilerine kerevizi ilave edelim.
 Sonra 1 su bardağı et suyunu, 1 bardak sütü ve alabildiği kadar suyu ilave edip kereviz çorbasını pişirelim.
 Kereviz çorbası piştikten sonra, üzerine kereviz yapraklarından serpiştirip servis yapalım.
 
 
  
 
 | 
| Kereviz Çorbası | 
|  | zekai Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 14.05.2018
 Mesajlar: 55
 Şehir: Ankara
 | Kısa URL: https://ml.md/lc136408 Gönderme Tarihi: 23.Ağu.2018
 1,076 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 1 doğranmış kereviz
 1 doğranmış havuç
 1 doğranmış patates
 1 yemek kaşığı tereyağı
 3 su bardağı su
 1,5 su bardağı yoğurt
 1 adet Yumurta
 1 yemek kaşığı limon suyu
 Tuz
 
 Bir tencerede 3 su bardağı su ile, patatesi, havucu ve kerevizi kaynatın. Kaynadıktan sonra, ocağın altını kısın, sebzeler yumuşayana kadar pişirmeye devam edin. (Eğer düdüklüde pişirmek isterseniz, 7 dak. kadar haşlayın.) Biraz soğuduktan sonra, blendırdan geçirin.
 1 kase yoğurda 1 yumurtayı kırın ve çırpın. Bu karışımı blendırdan geçirilmiş olan malzemeye, ocağın üstünde, kaynamaya başlar başlamaz karıştırarak dökün. Ayrıca bir yemek kaşığı limon suyunu ilave edin ve karıştırın. İki dakika kadar kısık ateşte bırakın.
 
 
  
 
 | 
| Kereviz Çorbası | 
|  | tarifler Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 19.03.2019
 Mesajlar: 31
 Şehir: Kastamonu
 | Kısa URL: https://ml.md/lc141358 Gönderme Tarihi: 20.Mar.2019
 965 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 http://www.hurriyet.com.tr
 
 4 adet kereviz
 2 yemek kaşığı un
 2 yemek kaşığı tereyağı
 1 tatlı kaşığı limon suyu
 7-8 dal dereotu
 1 çay kaşığı tuz
 1 çay kaşığı karabiber
 
 Kerevizleri soyup, yıkayın. Dörde bölerek tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su koyup, haşlayın. Kerevizleri el kevgiriyle bir tabağa alıp iyice ezin.
 Bir çorba tenceresinde tereyağını eritin. Unu ekleyerek sararıncaya dek kavurun. Püre haline getirdiğiniz kerevizleri ekleyin. Kerevizlerin haşlama suyunu 3 litreye tamamlayıp, tencereye katın. Orta ateşte karıştırarak pişirin.
 Kaynayınca limonunu sıkıp, ince kıydığınız dereotunu serpin. Tuzunu ve karabiberini ekip, servis yapın.
 
 
  
 
 | 
| Kereviz Çorbası | 
|  | tarifler Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 19.03.2019
 Mesajlar: 31
 Şehir: Kastamonu
 | Kısa URL: https://ml.md/lc141359 Gönderme Tarihi: 20.Mar.2019
 987 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 1 adet kereviz
 1 adet patates
 2 adet havuç
 1 adet soğan
 Yarım yemek kaşığı tereyağı
 1 su bardağı et bulyon
 4 su bardağı sıcak su
 Tuz
 Karabiber
 
 Yağınızı tencereye alın ve üzerine doğramış olduğunuz kereviz, patates, havuç ve soğanı ilave edip kavurun. Ardından üzerine et bulyon ve suyu ilave edip sebzeler yumuşayana kadar pişirin. Yumuşayan sebzelerinizi pürüzsüz olana kadar blender'dan geçirin. Tuz ve karabiberi ekledikten sonra servis edebilirsiniz.
 
 
  
 
 | 
| Kereviz Çorbası | 
|  | OlurMuOlur Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 24.07.2020
 Mesajlar: 62
 Şehir: Sincan
 | Kısa URL: https://ml.md/lc156547 Gönderme Tarihi: 10.Mar.2021
 449 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 1 sap kereviz
 3 patates
 1 domates
 1 soğan
 2 et suyu tableti
 1 fincan krem
 1 kaşık tereyağı
 Tuz
 
 Kereviz, patates, domates ve soğan ince doğranıp 5-6 bardak su ile kaynatılır.
 İçine et suyu ilave edilir. Pişince blender’den geçirilir.
 Tereyağı, krem ve kıyılmış maydanoz ilave edilerek servis yapılır.
 
 
  
 
 | 
| Kereviz Çorbası | 
|  | Yemekhane Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 12.08.2020
 Mesajlar: 5284
 Şehir: Amasya
 | Kısa URL: https://ml.md/lc162033 Gönderme Tarihi: 24.Arl.2021
 644 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 2 adet orta boy kök kereviz ( yaprak ve sap kısımlarıyla)
 1 adet büyük boy kuru soğan
 1 adet orta boy havuç
 2 diş sarımsak
 1 adet limon suyu
 2 yemek kaşığı zeytinyağı
 3 su bardağı sıcak su
 1 çay kaşığı tuz
 1/2 çay kaşığı taze çekilmiş tane karabiber
 
 Kuru soğanı yarım ay şeklinde piyazlık doğrayın. Sarımsakları küçük parçalar halinde kesin.
 Kabuğunu soyduğunuz havucu, ince dilimler halinde kesin. Kabuğunu soyduğunuz kerevizleri küp şeklinde doğrayın.
 Zeytinyağını derin bir tencerede kızdırın. Piyazlık doğranmış kuru soğan ve sarımsakları hafif bir renk alana kadar zeytinyağında soteleyin.
 İnce dilimlenmiş havucu katıp, soteleme işlemini sürdürün. Küp küp doğranmış kerevizleri ekleyin ve karıştırın.
 Tencereye sebzelerin seviyesine gelecek kadar yaklaşık 3 su bardağı sıcak suyu katın ve kapağı kapalı şekilde 30 dakika kadar pişirin.
 Havuçlar çatalla ezilecek kıvama geldiyse çorbayı ocaktan alın.
 Tuz ve taze çekilmiş tane karabiber katıp, damak tadınıza göre çorbayı çeşnilendirin.
 Taneli olan çorbayı blenderdan geçirin. Eğer kıvamı sizin için çok koyu ise 1-2 su bardağı sıcak su ekleyip, bir taşım daha kaynatın.
 İnce ince doğranmış kereviz sapı ve yaprakları eşliğinde sıcak olarak servis edin.
 
 
  
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |