Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Kürt Yemekleri > Keledoş (2 adet - 36,359 defa bakıldı)

Keledoş


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Etnik Arap Yemekleri
Arnavut Yemekleri
Boşnak Yemekleri
Çerkez Yemekleri
Ermeni Yemekleri
Gürcü Yemekleri
Kürt Yemekleri
Laz Yemekleri
Levanten Yemekleri
Makedon Yemekleri
Pomak Yemekleri
Roman Yemekleri
Rum Yemekleri
Rumeli Yemekleri
Süryani Yemekleri
Tatar Yemekleri
Trakya Yemekleri
Türkmen Yemekleri
Yahudi Yemekleri
Yörük Yemekleri
Diğer Etnik Yemekler
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Keledoş

siyami
Super MOD
Super MOD

Kayıt: 26.09.2006
Mesajlar: 1925
Şehir: izmir
Kısa URL: https://ml.md/lc40179
Gönderme Tarihi: 30.Ağu.2009
2,853 defa indirildi / yazdırıldı




Kavurma eti
Yarım su bardağı nohut
1 su bardağı dövme buğday
Yarım su bardağı yeşil mercimek
2 avuç ak pancar
3 çorba kaşığı tereyağı
2 su bardağı kurut

Nohut ve dövmeyi bir tencerede haşlanmaya bırakın. Pişmesine yakın yeşil mercimeği ilave edin, hepsi piştikten sonra içine ak pancar ve kavurma etini ekleyin. 10-15 dakika kaynatın. Malzeme iyice pişince ezilmiş kurutu kaynayan tencereye ilave edip muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin. Ocaktan indirip üzerine tereyağı koyun. Yağ, yemeğin sıcağı ile eridikten sonra servis yapın.


Kaledoş

Göksen
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647
Şehir: Adana
Kısa URL: https://ml.md/lc104640
Gönderme Tarihi: 24.Oca.2015
3,296 defa indirildi / yazdırıldı




1 su bardağ bulgur
1 su bardağ nohut
1 kilogram soğan
100 gram Kıyma
1 tutam Tuz, Karabiber
2 yemek kaşığı margarin
1 tutam Nane
4 su bardağı et suyu

İlk olarak soğan güzelce doğranır ve margarinde kavrulur. Haşlanmış olan nohut et suyu eklenir. Kaynamaya bırakılır. Kıyma tuz, karabiber ile beraber güzelce yoğrulur. Fındık büyüklüğünde köfteler yapılır. Tencereye eklenir. Bulgur katılır. 15 dakika kaynadıktan sonra ise ocaktan alınır. İnce kıyılmış olan taze soğanla beraber yoğurtda ilave edilir. Üzerine kızdırılmış naneli yağ gezdirilir.







Keledoş Tarifleri Kürt Yemekleri



(2 adet Keledoş 36,359 defa bakıldı)

1 2

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort