| 
 
| 
 
 
 | 
 
Keçi Peynirli Kanepe | 
 
  | 
mujo 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 27.03.2016 
Mesajlar: 35 Şehir: Diyarbakır | 
Kısa URL: https://ml.md/lc128049 
Gönderme Tarihi: 05.Eyl.2017 
1,233 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
https://www.elele.com.tr
 
 
1 baget ekmeği
 
100 gr otlu keçi peyniri
 
30 gr tereyağı
 
1 arpacık soğan
 
1 diş sarımsak
 
30 kültür mantarı
 
¼ su bardağı limon suyu
 
Tuz
 
1 tatlı kaşığı bal
 
Yarım demet maydanoz
 
1 yemek kaşığı sirke
 
1 tutam toz şeker
 
 
Tereyağını tencerede eritin. Kıyılmış soğan, sarımsak ve tuzu ekleyin. Küçük küp şeklinde doğradığınız mantarları ekleyerek ısıyı biraz artırarak yaklaşık 5 dakika kavurun. Limon suyu ve balı ekleyin. Mantarları bir kaseye alıp rendelenmiş otlu keçi peyniri ile harmanlayın. Başka bir kapta şeker, sirke ve iri kıyılmış maydanozu karıştırın. Baget ekmeğini bir parmak kalınlığında dilimleyin ve hafifçe kızartın. Üzerine keçi peynirli karışımdan ekleyin ve maydanozlu karışımdan serpip servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Keçi Peynirli Kanepeler Tarifleri Kanepeler
 | 
 
 
 
 |