| 
 | 
| Kayısılı Erişte | 
|  | Yemek Tarifleri Robot
 
 Kayıt: 18.06.2006
 Mesajlar: 10595
 Şehir: Türkiye
 | Kısa URL: https://ml.md/lc49704 Gönderme Tarihi: 01.Nis.2010
 2,286 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 Malzeme:
 2 su bardağı erişte
 1 su bardağı kuru kayısı
 2 çorba kaşığı Bizim Mutfak Teremyağ
 Tuz
 Karabiber
 
 Erişteyi tuzlu suda haşlayıp süzdükten sonra kenara alın. Teremyağ'da ince doğranmış kayısıları ilave edin soteleyin. Daha sonra içine haşladığınız erişteyi, tuz ve karabiberi ilave edip ağzını kapatarak, dinlenmeye bırakın. Dinlendikten sonra servis yapın.
 
 
 | 
| Kayısılı Erişte | 
|  | Yemek Tarifleri Robot
 
 Kayıt: 18.06.2006
 Mesajlar: 10595
 Şehir: Türkiye
 | Kısa URL: https://ml.md/lc50872 Gönderme Tarihi: 22.Nis.2010
 2,076 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 Malzeme:
 500 gram erişte
 50 gram Bizim Mutfak Teremyağ
 Tuz
 
 Erişteleri diri kıvamda haşlayıp süzün. Ceviz içi ve kıyılmış kayısıyı Teremyağ’da soteleyin. Erişteye ilave edin. Tuzunu ekleyip hepsini birkaç dakika daha kavurun. Erişteyi servis tabağına alın. Ayrı bir tavada Teremyağ’da kavurduğunuz keş peynirini eriştenin üzerine serperek servis yapın.
 
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |