| 
 
| 
 
 
 | 
 
Karpuz Tatlısı | 
 
  | 
Saadet 
Türkçe Admin 
 
  
Kayıt: 12.07.2005 
Mesajlar: 9281 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc93815 
Gönderme Tarihi: 16.Kas.2013 
2,171 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 kaşık margarin
 
1 adet küçük boy karpuz
 
1 paket tart jölesi
 
4 çorba kaşığı tozşeker
 
1 adet yumurta
 
4 çorba kaşığı krema
 
1 kahve fincanı Toz antepfıstığı
 
 
Karpuzun kabuğunu temizleyip, dilimleyin. Blenderden geçirip, suyu tencereye alın. Tart jölesi ekleyip karıştırın. Muffin kalıplarına jöleli karpuzun yarısını pay edin. Derin dondurucuya yerleştirip, 10 dakika bekletin. Krema için şeker sana yumurta ve kremayı mikserle çırpın. Kalıplardaki her bir jöleli karpuzun üzerine 1 çorba kaşığı krema yerleştirin. Kalan karpuzlu jöleyi de kremanın üzerine koyup, derin dondurucuda 1 saat dinlendirin. Kalıpları servis tabaklarına ters çevirip çıkarın. Üzerine antepfıstığı serpip, soğuk olarak servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Karpuz Tatlısı Tarifleri Meyve Tatlıları
 | 
 
 
 
 |