Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Marul Tarifleri > Karışık Kızartma (5 adet - 292,817 defa bakıldı)

Karışık Kızartma


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Bakla Tarifleri
Balkabağı Tarifleri
Bamya Tarifleri
Bezelye Tarifleri
Biber Tarifleri
Börülce Tarifleri
Brokoli Tarifleri
Brüksel Lahanası Tarifleri
Deniz Börülcesi Tarifleri
Dereotu Tarifleri
Domates Tarifleri
Ebegümeci Tarifleri
Enginar Tarifleri
Fasulye Tarifleri
Fesleğen Tarifleri
Havuç Tarifleri
Hindiba Tarifleri
Isırgan Tarifleri
Ispanak Tarifleri
Kabak Tarifleri
Kapari Tarifleri
Kara Lahana Tarifleri
Karnabahar Tarifleri
Kereviz Tarifleri
Kırmızı Lahana Tarifleri
Kuru Bamya Tarifleri
Kuru Biber Tarifleri
Kuru Domates Tarifleri
Kuru Kabak Tarifleri
Kuru Mantar Tarifleri
Kuru Mısır Tarifleri
Kuru Patlıcan Tarifleri
Kurutulmuş Fasulye Tarifleri
Kuşkonmaz Tarifleri
Kuzukulağı Tarifleri
Lahana Tarifleri
Madımak Tarifleri
Mantar Tarifleri
Marul Tarifleri
Maydanoz Tarifleri
Pancar Tarifleri
Patates Tarifleri
Patlıcan Tarifleri
Pazı Tarifleri
Pırasa Tarifleri
Reyhan Tarifleri
Salatalık Tarifleri
Sarımsak Tarifleri
Semizotu Tarifleri
Soğan Tarifleri
Şalgam Tarifleri
Tatlı Patates Tarifleri
Turp Tarifleri
Yerelması Tarifleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Karışık Kızartma

ERTOSUN
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 05.08.2006
Mesajlar: 32
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc6710
Gönderme Tarihi: 06.Ağu.2006
2,827 defa indirildi / yazdırıldı




1 adet patlıcan
1 adet patates
1 adet kabak
1 adet havuç
3 adet sivribiber
1 su bardagi sivi yag

1 adet patlıcan, patates, kabak, havuç ve 3 adet sivribiberi ufak ufak dograyin. 1 su bardagi sivi yagi kizdirin.
Sirayla patlıcan, patates, kabak, havuç ve sivribiberleri kizartin. Kizarttiginiz sebzeleri genis bir kabin içinde karistirin.
4 dis dövülmüs sarimsagi, 1 su bardagi yogurdun içine alip, sebzelerin üzerine gezdirin. 2 çorba kasigi sivi yagi kizdirin. Içine kirmizibiber ekleyin. Yogurdun üzerine dökün.



Yazlık Karışık Kızartma

napolitan
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 31.10.2011
Mesajlar: 70
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc77342
Gönderme Tarihi: 29.Haz.2012
2,707 defa indirildi / yazdırıldı




2 patates
2 patlıcan
3 domates
2 kabak
6 çarliston biber
Yarımçay bardağı zeytinyağı
Kimyon, sarımsak, karabiberi ve kırmızıbiber, Tuz.

Patateslerin kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın. Patlıcanları da fırında ya da ocakta közleyin.Kabakları da küp şeklinde doğrayıp hazırlayın. Tümsebzeleri bir tepsinin içine alıp harmanlayın.Üzerine zeytinyağını ve baharatları döküp elinizle her yerine yedirin.Domatesleri de dilimlere bölüp aralarına yerleştirin. 200 derecedeki fırında ara ara karıştırarak 35 dakika kadar pişmeye bırakın. Fırından aldığınız sebzeleri bıçakla ezip biraz sulandırın. İçine közlenmiş patlıcanı da ekleyip servis tabağına aktarın.Daha sonra üzerine isterseniz domates sosu isterseniz de sarımsaklı yoğurt gezdirin.



Karışık Kızartma

tek yürek
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 08.09.2014
Mesajlar: 29
Şehir: ısparta
Kısa URL: https://ml.md/lc101499
Gönderme Tarihi: 09.Eyl.2014
3,767 defa indirildi / yazdırıldı




1 soğan
3 diş sarımsak
Kimyon, karabiber
Tuz
3 patates
3 domates
2 adet kırmızı dolmalık biber
3 diş sarımsak
2 patlıcan
2 kabak
8 sivri biber
3 çorba kaşığı nar ekşisi

Öncelikle sebzeleri de irice doğrayıp hazırlayın. Kızartma işlemi sırasında önce sebzeleri kızartın. Ardından patatesleri kızartıp servis tabağına alın. Domates sosunu yapmak için rendelenmiş domatesleri tavada zeytinyağında 5 dakika kadar pişirin. Üzerine 3 diş sarımsak, nar ekşisini ve baharatları ekleyip kızartmanın üzerine gezdirin.



Karışık Sebze Kızartması

Doctor
English Admin
English Admin

Kayıt: 15.01.2007
Mesajlar: 2416
Şehir: KKTC
Kısa URL: https://ml.md/lc164098
Gönderme Tarihi: 07.Nis.2022
456 defa indirildi / yazdırıldı




www.semhome.com.tr

1 adet küçük boy kabak
1 adet küçük boy patlıcan
1 adet küçük boy patates
2 çay kasıgı zeytinyagı

Kabak, patlıcan ve patatesleri güzelce yıkayın ve kabukalarını soyun.
Sebzeleri daireler seklinde ince ince dograyın.
Patlıcanları dogradıktan sonra 15 dakika suda bekletin.
Patatesleri Aircook kabının içine yerlestirin.
Patatesleri 5 dakika pisirdikten sonra patlıcanların suyunu süzüp kabaklarla beraber kabın içine tüm sebzeleri koyup zeytinyagını da ekleyerek karıstırın.
Hepsini 200 derecede 22 dakika pisirin ve pisirirken 3-4 kez sebzeleri karıstırın.
Pistikten sonra üzerine tuz ekleyin.



Karışık Kızartma

Somuncu
Türkçe Admin
Türkçe Admin

Kayıt: 25.05.2007
Mesajlar: 5856
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc172241
Gönderme Tarihi: 24.May.2023
209 defa indirildi / yazdırıldı




Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı

4 adet bostan patlıcanı
4 adet orta boy patates, 1 cm eninde halka halka dilimlenmiş
4 adet kabak, baş kısımları kesilmiş, kabukları kazınmış
½ kg sivri yeşilbiber veya çarliston biberi
Kızartmak için:
400 ml zeytinyağı

Patlıcanları alaca soyun. 1 santim eninde halka halka dilimleyin. Acısının gitmesi için tuzlu su içinde bekletin.
Patates dilimlerini 2 santim kalınlığında doğrayın.
Kabakları 1 santim eninde verev dilimlere bölün.
Biberlerin saplarını kısaltıp üzerlerine bıçakla küçük birer çentik atın.
Yüksekçe bir kızartma tenceresinde 400 ml zeytinyağını orta ateşte kızdırın.
Patatesin bir kısmını yağa koyun. Arada bir kevgirle çevirerek her tarafının eşit kızardığından emin olun. Renk alıp yumuşadıklarında kevgirle fazla yağını süzdürerek yağdan çıkarın.
Kızarttığınız patatesleri hafifçe tuzlayın. Kalan patatesleri de kızartın.
Sonra sudaki patlıcanları fazla suyunu sıkarak yağa koyun. Her iki tarafı altın sarısı renk alana kadar kızartın.
Arkasından kabağı ve en son biberi kızartın. Biber kızartırken tencerenin üstüne bir kapak kapatın, çünkü çok yağ sıçratır.
Sıcak, ılık veya soğuk olarak sarımsaklı yoğurt veya domates sosu ile servis edebilirsiniz.







Karışık Kızartma Tarifleri Marul Tarifleri



(5 adet Karışık Kızartma 292,817 defa bakıldı)

1 2 3 4 5

lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort