|
Kalpli Kurabiye |
|
gül
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638 Şehir: izmit |
Kısa URL: https://ml.md/lc175554
Gönderme Tarihi: 17.Arl.2023
228 defa indirildi / yazdırıldı
|
115 gram oda sıcaklığında tuzsuz tereyağı
60 gr yarım su bardağı pudra şekeri
1 Yumurta sarısı
Yarım çay kaşığı vanilya
140 gram sade un
2 yemek kaşığı Mısır nişastası
Vişne veya sevdiğiniz başka bir reçel türü
Tüm malzemeleri güzelce yoğurun. Yuvarlak top haline getirin.
Her topun üzerine kalp şekli oluşturun. Kalbin içini vişne reçeli ile doldurun.
Isıtılmış fırında 10-12 dakika veya hafif altın rengi kahverengi olana kadar pişirin.
|
Kalp Kurabiye |
|
gül
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638 Şehir: izmit |
Kısa URL: https://ml.md/lc169087
Gönderme Tarihi: 12.Arl.2022
256 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://www.droetker.com.tr
Hamur:
2,5 - 3 su bardağı un
1,5 çay bardağı Dr. Oetker Pudra Şekeri
2 poşet Dr. Oetker Şekerli Vanilin
2 yumurta sarısı
200 g yumuşak margarin veya tereyağı
Üzeri için:
1 su bardağı portakal reçeli veya çilek reçeli
2 yemek kaşığı su
Süslemek için:
1 çay bardağı Dr. Oetker Pudra Şekeri
1 - 2 tatlı kaşığı su
Un ve pudra şekerini karıştırıp birlikte eleyin, şekerli vanilin, yumurta sarıları ve tereyağını ekleyip iyice yoğurun. Hamurun üzerini kapatıp buzdolabında yarım saat bekletin. Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 180 °C
Turbo pişirme: 170 °C
Süre sonunda hamuru merdane ile 2-3 mm kalınlığında açın, kalp şeklindeki kalıplarla kesip tepsiye sıralayın ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 15 - 20 dakika
Çilek veya portakal reçelini süzgüde bekletip tanelerin ayrılmasını sağlayın. Süzgüde kalan taneli reçeli blenderda püre yapıp bisküvilerin aralarına sürün ve ikişer ikişer yapıştırın. Süzülen reçel suyuna 2 yemek kaşığı suyu ilave edip kısık ateşte koyulaşıncaya kadar kaynatın. Ocaktan alıp bekletmeden kalplerin üzerine ince yayın.
Pudra şekerini su ile karıştırarak glazür hazırlayın. Pişirme kağıdından huni hazırlayın, glazürü içine doldurup ucunu makas ile çok ince kesin ve kalpleri süsleyin.
|
Kalp Kurabiye |
|
gül
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 08.08.2007
Mesajlar: 10638 Şehir: izmit |
Kısa URL: https://ml.md/lc160353
Gönderme Tarihi: 30.Eyl.2021
295 defa indirildi / yazdırıldı
|
1 paket margarin (250 gram)
1 su bardağı pudraşekeri
1 su bardağı kıyılmış fındık
1 çay bardağı mısır nişastası
1 paket vanilya
1 adet limonun rendelenmiş kabuğu
Aldığı kadar un
Üzerine:
Pudraşekeri
Un hariç, diğer malzemeyi iyice yoğurun. Unu ekleyerek kulak memesi kıvamında hamur elde edin. Küçük parçalar koparıp, istediğiniz şekli vererek yağlanmış fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında pembeleşene kadar pişirin. Pudra şekeri serperek servis yapın.
|
Kalp Kurabiyeler |
|
leylifer
Aşçıbaşı
Kayıt: 23.11.2017
Mesajlar: 26 Şehir: Gaziantep |
Kısa URL: https://ml.md/lc129979
Gönderme Tarihi: 24.Kas.2017
919 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://yemek.name
1 adet yumurta
150 gram tereyağı (oda sıcaklığında)
1 su bardağı un
1 çay bardağı mısır nişastası
1 su bardağı pudra şekeri
1 çay kaşığı karbonat
Üstü için:
2 yemek kaşığı şeker
Kırmızı gıda boyası
Bütün malzemeler hamur kulak memesi kıvamına gelene kadar iyice yoğrulur.
Hamur 2 cm kalınlığında açılıp kalp şeklindeki kalıpla kesilir.
Önceden 180 dereceye ısıtılmış fırında 15 dakika pişirilir.
Şeker teflon bir tavada hiç karıştırılmadan eritilir.
Rengi açık sarıya döndüğünde altı kapatılıp gıda boyası katılır.
Tepsideki kurabiyelerin üzerine bir kaşık yardımıyla şeker gezdirilir.
|
Kalp Kurabiye |
|
çılgın aşçı
Aşçıbaşı
Kayıt: 17.10.2017
Mesajlar: 26 Şehir: İzmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc129062
Gönderme Tarihi: 18.Ekm.2017
1,292 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://www.elele.com.tr
125 g tereyağı
¾ su bardağı toz şeker
1 yumurta
1 tatlı kaşığı vanilya esansı
1.5 su bardağı un + 2 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı mısır unu
2 yemek kaşığı kakao
2-3 damla kırmızı gıda boyası
Geniş bir karıştırma kabında tereyağı ve toz şekeri krema kıvamına gelinceye kadar bir mikser yardımıyla çırpın. Yumurta, vanilya esansı, un ve mısır ununu ilave edip şeker tamamen eriyinceye kadar çırpmaya devam edin. Hamuru üç eşit parçaya ayırın. Bir tanesine kakao, bir tanesine kırmızı gıda boyası ilave edin. Kırmızı ve beyaz hamurlara birer yemek kaşığı un ilave edip tekrar yoğurun. üç hamuru da streç filme sarıp buzdolabında 20 dakika dinlendirin. Hamurları yağlı kağıt arasına alarak 5 mm inceliğinde açın. Açtığınız hamurlardan farklı boyutlardaki kalp şeklindeki kurabiye kalıpları ile büyük olanların ortası boş olacak şekilde parçalar kesin. Farklı renklerdeki küçük kalpleri büyük kalplerin içerisine yerleştirin. Renkli kalp kurabiyelerinizi yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10-12 dakika pişirin.
|
Kalp Şekilli Kurabiyeler |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc113396
Gönderme Tarihi: 12.Arl.2015
1,961 defa indirildi / yazdırıldı
|
Mutfak Ürünleri ve Margarin Sanayicileri Derneği
100 gr Paket Margarin (soğuk halde)
125 gr Beyaz Un
100 gr Pudra Şekeri
1 Yumurta Sarısı
Ahududu Reçeli
Fırını 180°C'de önceden ısıtın. Margarini küçük parçalara ayırın. Unu eleyerek geniş bir kaseye serpiştirin. Ardından pudra şekerini, yumurta sarısını ve margarini ekleyin. Tahta kaşıkla, çırpma teliyle veya soğuk ellerinizle hızla karıştırarak koyu kıvamlı bir hamur elde edin (uzun süreli olmamak kaydıyla tamamını karıştırın). Hamuru folyoya sarın ve 30 dakika boyunca buzdolabında bekletin. Kullanacağınız tahtaya biraz un serpiştirin ve hamuru yaklaşık 4 mm kalınlığa gelene kadar oklavayla veya merdaneyle açın. Büyük kurabiye kesiciyi kullanarak hamurdan 24 - 30 adet kalp kesin. Kalplerin yarısını ayırın, ortalarından kalp şekilli küçük bir bölümü keserek kalp şekilli bir delik elde edin. Kalpleri (küçüklerle birlikte) yağlı pişirme kağıtlarına yerleştirin. Kalan hamur parçalarını bir araya getirip tekrar yoğurun, açın ve kalp şekli verin. Önceden ısıtılmış fırında 15-20 dakika boyunca, hafifçe kahverengileşinceye kadar pişirin. Kurabiyeler fırından çıktığında yumuşak olacak, ancak soğudukça sertleşecektir. Kurabiyeleri pişirme kağıtlarının üstünde soğumaya bırakın. Deliksiz büyük kalplerin üstüne eşit olacak şekilde ahududu reçeli sürün. Delikli kalpleri üzerlerine serin. Artan minik kalpleri ise bir yandan yiyebilir veya bir tatlının üzerine ekleyebilirsiniz.
|
Kalpli Kurabiye |
|
Kurabiye Tarifleri
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 18.09.2015
Mesajlar: 42 Şehir: istanbul |
Kısa URL: https://ml.md/lc111987
Gönderme Tarihi: 12.Ekm.2015
1,730 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://unkurabiyesitarifleri.com
500 gr un
300 gr tereyağı (oda sıcaklığında)
150 gr şeker
1 yumurta
1 yumurta sarısı
Yarım çay kaşığı tarçın
Yarım çay kaşığı vanilya
1 limon rendesi
Tereyağı, şeker ve vanilyayı karıştırın
Üzerine yumurtaları ilave edin
Un, tarçın, limon rendesini de karışıma ekleyin
Malzemeyi 30 dk buzdolabında dinlendirin
Ardından hamuru un serpilmiş tezgah üzerinde açın ve kalp kalıbı ile parçalar kesip ortalarına uzun kürdan koyun
Önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında pişirin
Oda sıcaklığında soğumaya bırakın
Süslemesi:
Satın aldığınız renkli şeker hamurlarını merdane yardımıyla açın ve araba kalıbı ile kesip bir miktar bal kullanarak kurabiyelerin üzerine yapıştırın
|
Kalpli Kurabiye |
|
Kurabiye Tarifleri
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 18.09.2015
Mesajlar: 42 Şehir: istanbul |
Kısa URL: https://ml.md/lc111976
Gönderme Tarihi: 11.Ekm.2015
3,648 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://unkurabiyesitarifleri.com
1 Paket margarin
1 Su bardağı toz şeker
3 Su bardağı un
1 Paket kabartma tozu
1 Paket vanilya
Kalp desenli kurabiye kalıbı
Oda sicaklığında yumuşamış olan margarin üzerine toz şeker ekleyerek gerekirse çatal yardımı ile karıştırın.
Un, kabartma tozu ve vanilyayı ilave ederek hamuru yoğurun. Hamur kulak memesi kıvamına gelene kadar yoğurmaya devam edin.
Hamur iyice yumuşadıktan sonra kurabiye tabancası yardımı ile hamurdan parçalar kopartarak yuvarlayın.
Merdane yardımı ile hamuru açtıktan sonra kurabiye tabancası yardımı ile kalp şekilli kurabiye yaparak yağlı kağıt üzerine dizin.
Önceden ısıtılmış olan fırında kurabiyeleri pişirin.
|
Kalpli Kurabiye |
|
AyGölgesi
Super MOD
Kayıt: 31.03.2006
Mesajlar: 2719 Şehir: Giresun |
Kısa URL: https://ml.md/lc104285
Gönderme Tarihi: 11.Oca.2015
2,096 defa indirildi / yazdırıldı
|
3 Su Bardağı un
1,5 Su Bardağı pudra şekeri
150 gr. margarin
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 Su Bardağı toz badem
1 Kase şeftali receli
Üzeri İçin:
1 su bardağı şaçma çikolata
Unu karıştırma kabına alıp ortasını açıyoruz ve ortasına yumurtaları kırıyoruz. Margarini koyup önce sıvıları karıştırıyoruz. Pudra şekeri, kabartma tozu, vanilya ve toz bademi koyup yumuşak bir hamur yoğuruyoruz. Yoğrulan hamuru merdane ile 1 cm kalınlığında açıyoruz.
Kalpli küçük ve büyük ya da başka bir kalıpla hamurdan parçalar kopartıp yağlı kağıt koyduğumuz fırın tepsisine diziyoruz. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişiriyoruz. Kurabiyeler fırından çıkıp ılıdıktan sonra küçük kalpleri büyüklerinin üzerine koyuyoruz. Kalplerin üzerine şeftali reçeli sürüp saçma çikolata ya da başka süslemeler serptikten sonra servis ediyoruz.
|
Kalp Kurabiye |
|
vahdettin öz
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 14.08.2014
Mesajlar: 36 Şehir: İzmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc100785
Gönderme Tarihi: 15.Ağu.2014
1,663 defa indirildi / yazdırıldı
|
3,5 su bardağı un
2 yumurta
4 çorba kaşığı tereyağı
2 çay bardağı sıvı yağ
1 paket vanilya ve kabartma tozu
1,5 çay bardağı pudra şekeri
Vişne reçeli
Derin bir kabın içinde sıvı yağı, yumurtayı, tereyağını iyice ezin. Üzerine pudra şekerini döküp karıştırmaya devam edin. Vanilya, kabartma tozu ve unu ekleyip karışımın üzerine ilave edin. Yumuşak bir hamur elde edin. Hamurdan parçalar kopartıp yuvarlayın. İstediğiniz kalıp şekillerde kesip ortasına reçel koyup tepsiye dizin. Fırında 170 derecedeki fırında 20 dakika pişirip çıkartın.
|
KALP KURABİYE |
|
martı
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 21.02.2014
Mesajlar: 57 Şehir: İzmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc96109
Gönderme Tarihi: 23.Şub.2014
1,665 defa indirildi / yazdırıldı
|
3 çorba kaşığı yoğurt
3 çorba kaşığı sıvı yağ
4 çorba kaşığı şeker
3 çorba kaşığı sirke
5 gr. yaş maya
1 su bardağı süt
1 çay kaşığı tuz
3-4 su bardağı un
1 çay bardağı pudra şekeri
Maya, şeker ve sütü karıştırıp beş dakika bekletin. Üzerine yağı, sirkeyi, yoğurdu ve tuzu ekleyip karıştırın. Un ekleyip iyice homojen bir hamur olana dek yoğurun. 15 dakika kadar dinlendirin. Hamuru ince açıp kalp şeklindeki kalıplarla kesin. 200 derecedeki fırında pişirin.
|
Kalp Kurabiyeler |
|
yenifasıl
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 27.12.2013
Mesajlar: 36 Şehir: Tekirdağ |
Kısa URL: https://ml.md/lc94750
Gönderme Tarihi: 28.Arl.2013
2,131 defa indirildi / yazdırıldı
|
250 gr dondurulmuş frambuaz
1 çay kaşığı mısır nişastası
½ limon suyu
100gr şeker
Kurabiye hamuru için:
150 gr oda sıcaklığında margarin
75 gr pudra şekeri
1 yumurtanın beyazı
250 gr un
1 çay kaşığı tepeleme kabartma tozu
1 çay kaşığı vanilya
Öncelikle reçelini hazırlamak gerekiyor. Biz içi için frambuaz kullandık. Eğer sizin hazırda kullanmak istediğiniz kıvamlı marmelat gibi bir reçeliniz varsa bu aşamayı es geçebilirsiniz. Frambuaz, şeker ve limon suyunu küçük bir tencerede pişirin. Arada karıştırın frambuazların ezilmesini sağlayın. Yaklaşık 20 dakika sonra suyunu çekip rengi iyice parladığında mısır nişastasını 2 yemek kaşığı suyla açıp reçele ekleyin ve bir kaç dakika daha karıştırıp iyice koyulaşmasını sağlayın. Ve altını kapatın. Hızlı soğuması için bir kaseye boşaltın.
Pudra şekeri, oda sıcaklığındaki tereyağını bir kabın içerisinde yoğurun. Karışınca yumurta beyazını ekleyin ve karıştırmaya devam edin. Kuru malzemeleri karıştırıp eleyerek hamura ilave edin ve yoğurun. Tamamen karıştığında durun, sanalı bir hamur olduğu için çok yoğurmayın erimesine gerek yok. Homojen bir hamurken üzerine streç kapatıp dolaba kaldırın yaklaşık 20 dakika dinlensin.
Fırını 170 dereceye ayarlayın. Dolapta bekleyen hamuru çıkarıp tezgaha ve hamurun üzerine un serperek merdane yardımıyla yaklaşık yarım santim kalınlığında (daha ince de kalın da olmasın) açın. Merdaneyi bastırmayın, yumuşak bir hamur olduğu için hemen büyüyecektir. Kenarları çatlayacaktır kalıpla kesim yapacağımız için bu önemli değil. Sadece hamurun her yanının eşit kalınlıkta olmasına dikkat edin.
Kalpli kalıplarınızla 10 adet büyük boy kalp kesin. Fırın tepsisine yağlı kağıt serip kalpleri düzgünce oraya aktarın. Tepsinin içerisindeyken 5 kalbin içerisine küçük kalp kalıplarla delik açın. Bu işlemi tepside yapmakta fayda var aktarırken kalple bozulabilir. Kalp şekillerini isteğe bağlı farklı boylarda yapabilirsiniz.
Fırın gereken ısıya geldiğinde kurabiyeleri fırına verin. Kesinlikle fırın tam anlamıyla kızmalı yoksa kurabiye yağını salar. Yaklaşık 10-12 dakika fırında pişirin. Son dakikalarda kontrol edin çünkü rengi çok çabuk dönüyor.
Fırından çıkan kurabiyeler soğuduğunda bütün olan kalbin tabanına ortaya daha fazla kenarlara çok daha az sadece üstteki kurabiye yapışacak kadar reçel sürün. Kenarlarına fazla gelmesin dışarıya taşacaktır. Sonra yavaşça delikli kalbi üzerine oturtup yapıması için bastırın. Kurabiyeleriniz hazır.
|
Kalbim Kurabiye |
|
mesir
Aşçıbaşı
Kayıt: 26.12.2013
Mesajlar: 21 Şehir: Manisa |
Kısa URL: https://ml.md/lc94724
Gönderme Tarihi: 27.Arl.2013
2,088 defa indirildi / yazdırıldı
|
250 gr tereyağı ya da margarin
1 adet limon kabuğu
1,5 su bardağı pudra şekeri
1 adet yumurta
1 paket vanilya
3,5 su bardağı un
Tereyağını veya margarini mikser ile çırparak krema kıvamına getirin. Yumurtayı, vanilyayı, limon kabuğu rendesini ve pudra şekerini de ekleyip çırpmaya devam edin.
Daha sonra elediğiniz ununuzu elinizle bu karışıma yedirerek yoğurmaya başlayın. Unu azar azar ekleyin. Ele yapışmayan, toparlanan bir hamur elde edin.
Hamuru istenilen kıvama geldiğinde bir streç film ile sarıp, buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Sürenin sonunda hamurunuzu merdane ile yağlı kağıt üzerinde veya tezgahı hafif unlayarak yarım santimetre kalınlığında açın. Dilediğiniz kalıpla parçalar kesip, bir spatula yardımı ile yağlı kağıt serili tepsinize alın.
Önceden 180 dereceye ısıttığınız fırına verip 20 dakika kadar fazla karartmadan pişirin.
|
Kalpli Kurabiye |
|
nihale
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 02.02.2008
Mesajlar: 42 Şehir: Ankara |
Kısa URL: https://ml.md/lc21097
Gönderme Tarihi: 03.Şub.2008
2,601 defa indirildi / yazdırıldı
|
Yarım kg un,
yarım su bardağından bir parmak fazla tozşeker,
18 çorba kaşığı margarin,
2 adet yumurta,
1,5 su bardağı toz badem,
çeyrek çay kaşığı vanilya,
1 tatlı kaşığı kabartma tozu.
Üzerini süslemek için:
4 adet yumurtanın akı,
1 su bardağından bir parmak eksik pudraşekeri,
yarım limonun suyu,
pembe şeker boyası
Unu bir kaba eleyin. Şekeri, margarini, yumurtaları, toz bademi, vanilyayı ve kabartma tozunu ekleyin. Malzemeler özleşene dek yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru merdane ile düz bir zeminde 4 mm kalınlığında açın. Hamurlan kalp şeklindeki bir kalıpla kesin. Hafifçe yağlanmış bir fırın tepsisine dizin, önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35 dakika pişirin. Bu arada pembe ve beyaz süsleme kremasını hazırlayın. Yumurta aklarını kar gibi olana dek iyice çırpın. Pudraşekerini sürekli çırparak ekleyin. Limon suyunu ilave edin. Karışımın yarısına dilediğiniz miktarda pembe şeker boyası ekleyin ve iyice karıştırın. Bisküviler soğuduktan sonra üzerine hazırladığınız pembe karışımı sürün.
Pembe boya katmadığınız karışımı çok ince uçlu duyu olan krema torbasına doldurun. Pembe karışım kuruduktan sonra beyazla dilediğiniz gibi şekiller çizin. Kuruduktan sonra servis yapın.
Fotoğraf "leylifer" tarafından gönderildi. 24.11.2017
|
Kalp şeklinde kurabiyeler |
|
AKIN
Aşçıbaşı
Kayıt: 09.01.2007
Mesajlar: 25 Şehir: Tekirdağ |
Kısa URL: https://ml.md/lc11078
Gönderme Tarihi: 09.Oca.2007
6,039 defa indirildi / yazdırıldı
|
Hamur:
250 g tereyağı
180 g ince taneli toz seker
100 g pudra sekeri
1 paket vanilya
tuz
1 yemek kasığı krema
400 g un
Dekorasyon:
200 g badem ezmesi
1 büyük yumurta.
30 g tereyağı ya da margarin.
50 g pudra sekeri,
2 yemek kasığı un.
100'er g ahududu ve kayısı marmeladı.
Hamur: Tereyağı sararıncaya kadar kızdırın, en azından 1 saat soğumaya bırakın, soğuduktan sonra köpürtün, azar azar 150 g şeker, elenmiş pudra şekeri, vanilya, tuz ve krema karıştırın. Un katarak hamur yoğurun (hamur elinize yapışmamalı). 3 rulo yapın, ruloları en azından 1 saat soğutun. Ruloları kalan şekerde çevirin ve unlu zemin üstünde 1 cm kalınlığında açın. 5 cm genişliğinde kalpler kesin. Kapleri kağıtlı bir tepsiye dizin.
Dekorasyon: Badem ezmesini, yumurta sarısı, yağ ve pudra şekeri ile karıştırın. Yumurta akını köpürtün, badem ezmeli karışımı ve un ilave edin. Küçük yıldız uçlu torba ile garnitür yapın. Fırını 200 derecede (gazlı fırın 3) ısıtın, tepsiyi ortaki raya oturtun, kurabiyeleri altın sarısı olana dek, yaklaşık 15 dakika pişirin. Marmelatları ayrı ayrı ısıtın, süzgeçten geçirin. Kurabiyelerin yarısına kırmızı, öbür yarısına sarı marmelat sürün.
|
Kalp Kurabiye |
|
Erdinç
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 28.11.2005
Mesajlar: 35 Şehir: Gemlik |
Kısa URL: https://ml.md/lc4477
Gönderme Tarihi: 03.Haz.2006
10,039 defa indirildi / yazdırıldı
|
150 g margarin
1 çay bardagi pudra sekeri
1 tatli kasigi tarçin
2,5-3 su bardagi un
1 paket kabartma tozu
Margarin ve pudra sekerini mikser ile 2-3 dakika çirpin. Tarçin, arzuya göre elenmis un ve hamur kabartma tozunu ekleyerek iyice yogurun.
0,5 cm kalinliginda açip kalp seklindeki kurabiye kaliplari ile kesin.
Yaglanmis tepsiye siralayip önceden isitilmis 175 dereceli firinda 15-25 dakika pisirin. Firindan çikartip üzerine pudra sekeri serpin. Sogutup dilimleyerek servis yapin.
|
|