| 
 
 
 | 
Kakaolu Bisküvi Topları | 
  | 
marko paşa 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 12.08.2009 
Mesajlar: 39 Şehir: Tokat | 
Kısa URL: https://ml.md/lc75087 
Gönderme Tarihi: 24.Nis.2012 
2,963 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
Yarım paket margarin
 
Yarım bardak pudra şekeri
 
5 paket bisküvi
 
Yarım bardak süt
 
1 çorba kaşığı kakao
 
 
Bisküvileri robotta un olana kadar parçalayın. Geniş bir kaba dökün, üzerine margarini, sütü, kakaoyu, cevizi ve diğer malzemeleri ekleyerek yoğurun. İyice yoğurduktan sonra yuvarlak şekil vererek ceviz, fındık ya da hindistan cevizine bulayın. Kürdan saplayarak servis yapın. İsteğe göre üzerine çikolata sosu da dökebilirsiniz.
 
 
 
 
Fotoğraf "Somuncu" tarafından gönderildi. 10.05.2023
  
 | 
Kakaolu Bisküvi Topları | 
  | 
çarşamba 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 24.07.2019 
Mesajlar: 31 Şehir: Samsun | 
Kısa URL: https://ml.md/lc144522 
Gönderme Tarihi: 28.Tem.2019 
988 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
http://www.hurriyet.com.tr
 
 
1 paket pötibör bisküvi
 
50 gram tereyağı
 
Yarım su bardağı süt
 
2 yemek kaşığı kakao
 
1 su bardağı pudra şekeri
 
Yarım su bardağı dövülmüş ceviz
 
Dışını süslemek için:
 
Hindistancevizi
 
Antepfıstığı
 
Kakao
 
 
Bisküviyi un haline getirip, tereyağı, süt, kakao, pudra şekeri ve ceviz ekleyin ve yoğurun.
 
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve hindistancevizi, antepfıstığı veya toz kakaoya bulayıp kürdan saplayarak servis edin.
 
 
 
  
 | 
Bisküvili Kakaolu Toplar | 
  | 
Selver Somuncu 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 25.05.2007 
Mesajlar: 1024 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc170778 
Gönderme Tarihi: 11.Mar.2023 
433 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
https://cook.com.tr
 
 
Toz Şeker 1 Su Bardağı
 
Hindistancevizi 50 Gram
 
Kakao 50 Gram
 
Antepfıstığı 50 Gram
 
Yumurta 1 Adet
 
Nescafe 1 Yemek Kaşığı
 
Pastörize Süt 1.5 Su Bardağı
 
Klasik Sütlü Bisküvi (gram) 350 Gram
 
Az Yağlı Light Margarin 75 Gram
 
 
Klasik sütlü pötibör bisküviyi (350 gr.lık paket) rondodan çekin. Diğer tarafta yumurta, oda sıcaklığında eritilmiş margarin, süt, toz şeker kakao ve nescafeyi karıştırıp, elle yoğurun. Tüm malzemeler birbirine karışıp hamur kıvamına geldiğinde rondodan çektiğiniz bisküvileri de karışıma ekleyip biraz daha yoğurun. Diğer tarafta iki ayrı düz bir tabağa hindistancevizini ve diğer bir tabağa ufalanmış antepfıstığını yayın. Elinizde yuvarlayıp küçük top şekli verdiğiniz bisküvili harcın bir kısmını hindistancevizine, bir kısmını da fıstıklı harca bulayıp servis tabağına alabilirsiniz. Kakaolu toplarınız servise hazırdır.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |