|
Kabaklı Makarna |
 |
yediveren
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 08.04.2011
Mesajlar: 38 Şehir: İzmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc64476
Gönderme Tarihi: 16.Haz.2011
2,710 defa indirildi / yazdırıldı
|
1/2 paket domatesli makarna
1 adet orta boy kabak
1 adet soğan
1/2 çay bardağı zeytinyağı
Tuz, karabiber
Makarnayı tuzlu suda 10 dakika haşlayın. Suyunu süzüp bekletin. Kabak ve soğanı yarım ay şeklinde doğrayın. Doğranmış sebzeleri zeytinyağında 5 dakika soteleyin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayın. Üzerine makarnaları katıp karıştırarak 5 dakika daha pişirin. Doğranmış maydanoz ve dereotuyla süsleyerek servis yapın.
Fotoğraf "perlit" tarafından gönderildi. 24.08.2015
|
Kabaklı Makarna |
 |
nezoş
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 29.04.2015
Mesajlar: 30 Şehir: Rize |
Kısa URL: https://ml.md/lc107293
Gönderme Tarihi: 03.May.2015
1,786 defa indirildi / yazdırıldı
|
150 gr margarin
1 paket erişte
1 adet taze taze soğan
2 adet kabak
5 dilim dana jambon
1 bardak chedar peyniri
6 yemek un
1 bardak süt
1 yemek kaşığı kabartma tozu
5 adet yumurta
1 çay kasığı Tuz
1 çay kasığı Karabiber
Erişteyi haşlayın. İçine ince doğranmış soğan, rendelenmiş kabak, ince kıyılmış jambon, peynir, un, süt kabartma tozu, yağ ve çırpılmış yumurtaları ekleyin. Tuz ve karabiber serpin. Bu karışımı iyice yağlanmış bir kaba dökün. 40 dakika kadar fırında pişirin. Sıcak servis yapın.

|
|