| 
 
| 
 
 
 | 
 
Kabak Sefası | 
 
  | 
SonaY 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 26.07.2005 
Mesajlar: 262 Şehir: Diyarbakır | 
Kısa URL: https://ml.md/lc4190 
Gönderme Tarihi: 27.May.2006 
2,443 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
MALZEMELER
 
3 adet kabak,
 
200 gr. beyaz peynir,
 
1/2 demet dereotu,
 
1 kahve fincani zeytinyag,
 
4 yemek kasigi galeta tozu,
 
3 adet yumurta,
 
Tuz, karabiber
 
 
YAPILIŞI
 
Kabaklari kaziyin. Haslayip sogumaya birakin. Uzunlamasina ikiye bölün. Ortalarini kasikla zedelemeden çikarin. Çatalla ezin. Yumurtalari bir kaseye kirin. Tuz, karabiber ekleyin. Ezilmis beyaz peynir, zeytinyag, kiyilmis dereotunu katip karistirin. Kabak içlerini ekleyip, kabak kayiklarinin içine doldurun. Üzerlerine galeta tozu ekip, domates dilimleri yerlestirin. 180°C isitilmis firinda kizarana kadar pisirin.
  
 | 
 
KABAK SEFASI | 
 
  | 
gonultastan 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 08.09.2009 
Mesajlar: 40 Şehir: sivas | 
Kısa URL: https://ml.md/lc40490 
Gönderme Tarihi: 09.Eyl.2009 
2,291 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
MALZEMELER:
 
4 kabak
 
kizartmak icin siviyag
 
ic harci icin;
 
100 gr beyaz peynir
 
yarim bardak kasar
 
maydanoz
 
dereotu
 
 
YAPILISI;
 
Kabaklari karniyariklik patlıcan gibi oyup kizartin, peynirli harci hazirlayip icine doldurun, fırında 200 derecede pisirin.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Kabak Sefası Tarifleri Dolmalar
 | 
 
 
 
 |