| 
 
| 
 
 
 | 
 
KABAK BEĞENDİ | 
 
  | 
umrank 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 18.01.2006 
Mesajlar: 21
  | 
Kısa URL: https://ml.md/lc903 
Gönderme Tarihi: 18.Oca.2006 
4,914 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Malzemeler:
 
- 4 adet kabak,
 
- 4 yemek kaşığı tereyağ,
 
- 1/2 su bardağı un,
 
- 1.5 su bardağı süt,
 
- 1 kahve fincanı gravyer peyniri rendesi,
 
- Tuz. 
 
 
Yapılışı:
 
Etleri tencerede suyunu çekinceye kadar kavurun. Kıyılmış soğan, salça, tuz ve karabiber ekleyin. Üzerini örtecek kadar kaynar su ekleyip, etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Kabakları kazıyıp rendeleyen. Bir tencereye alıp, suyunu çekinceye kadar pişirin. Diğer tencerede tereyağını kızdırıp, unu ilave edip, pembeleşinceye kadar kavurun. Sütü ve kabakları ekleyin. Tuzunu ilave edin. Sürekli karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin. Ateşten alıp, peynir rendesini ekleyin. Servis tabağına beğendiyi boşaltın. Üzerine eti yayıp servis yapın.
  
 | 
 
Kabak Beğendi | 
 
  | 
siyami 
Super MOD 
 
  
Kayıt: 26.09.2006 
Mesajlar: 1925 Şehir: izmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc7999 
Gönderme Tarihi: 22.Ekm.2006 
2,824 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Malzemeler:
 
2 adet orta boy kabak,
 
1 adet orta boy kuru soğan,
 
yarım demet maydanoz,
 
yarım demet dereotu,
 
2-3 diş sarımsak,
 
1 kahve fincanı sıvıyağ,
 
1 su bardağı süzme yoğurt,
 
tuz ve karabiber.
 
 
Hazırlanışı:
 
Soyulan kabakları rendeleyelim. Tavada küp şeklinde doğranmış soğanları pembeleşene kadar kavuralım. Ardından kabağı ekleyip, 3-4 dk kabaklar diriliğini kaybedene kadar daha kavuralım. Tuzu ve biberi atıp, yemeği ocaktan alalım Soğuyunca üzerine yoğurdu döküp karıştıralım. Dereotu ve maydanoz serperek servise sunalım.
 
 
 ML® Domatesli Kabak için tıklayın
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
KABAK BEĞENDİ Tarifleri Marul Tarifleri
 | 
 
 
 
 |